x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden INFO

INFO

27 Dec 2006   •   00:00

Above & Beyond la WTP. The Mission loveste din nou cu un eveniment muzical inedit. Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamski, aka Above & Beyond (foto) vor concerta la Bucuresti in primavara lui 2007. Evenimentul, o premiera pentru clubb-erii romani, va avea loc sambata, 31 martie, la World Trade Plaza. Pentru aceasta prima intalnire, Above & Beyond au pregatit un set de patru ore, in care predomina muzica trance. De worm-up se vor ocupa Tom Neville si DJ Vania, iar un bilet cumparat la intrare costa 50 RON. Productiile celor de la Above & Beyond au fost mixate de DJ precum Pete Tong, Judge Jules, Paul Oakenfold si Tiesto. (M.N.)

Colinde swing in Green Hours. Astazi, in a treia zi de Craciun, de la ora 22:00, la Green Hours 22 jazz-cafe incepe un program de colinde "swing" in romana si engleza cu Acapella, dirijor George Miron. Vor fi prezentate piese de pe albumul "Craciun cu Acapella", dar si alte cantece de sezon. Maine, in clubul de pe Calea Victoriei, are loc ultimul concert al anului, in care muzica va fi funk-acid-jazzy, iar instrumentistii alcatuiesc un supergrup format din Raul Kusak (Vama) - keyboards si synth-bass, Dan Lucian (Vama) - chitara bas, Jimmy Cherkez (Slang) - chitara, Sebastian Burneci - trompeta, Ati/ Orlando Allegria Panaitescu/ (Mandinga) - percutie si Claudiu Purcarin (Sistem) - tobe. (A.R.)

Lansare on-line. Ieri, casa de productie Cat Music a organizat un eveniment in premiera absoluta in Romania, "Iubire", cel mai nou album semnat 3 Sud Est (foto), a fost lansat on-line. Cu putin timp in urma, cea mai longeviva trupa dance din Romania si-a prezentat noul disc in prezenta reprezentantilor mass-media si la acea data, discul se vanduse deja in peste 10.000 de exemplare. Faptul ca albumul a putut primi discul de aur inca inainte de lansarea oficiala este fara precedent in Romania. Primii 100 de fani care au cumparat on-line integral albumul de pe noul site www.catmusic.ro au avut sansa sa discute in direct pe video chat cu idolii lor, componentii trupei 3 Sud Est. (A.R.)

Sistem intra in Europa. Pentru Sistem, anul 2006 a fost un an plin de succese. Au deschis concertul Depeche Mode si au fost invitati sa cante in cadrul evenimentului in care se spunea oficial "Bun venit" Romaniei in Europa. De curand, ei au primit invitatia de a sustine un recital in cadrul unuia dintre cele mai mari spectacole de Revelion din intreaga lume - spectacolul de Anul Nou din Berlin. De-a lungul uneia dintre cele mai frumoase si mai vestite strazi din lume, strada 17 iunie, intre Poarta Brandenburg si Siegessäule, in fiecare an are loc un eveniment exceptional care reuneste in fiecare an peste 1 milion de vizitatori si care va marca inceputul anului 2007. (Raluca Grintescu)

Puya are un nou clip. In ajun de Craciun, Puya si-a chemat toti prietenii in Club Malibu unde a organizat o mica petrecere, ocazionata de lansarea noului videoclip intitulat "Misca-te". Aceasta piesa este al treilea single extras de pe albumul inregistrat de Sisu & Puya, intitulat "O mare familie" si "are o nota usor ironica la adresa domnisoarelor care cauta cai nu tocmai ortodoxe de a reusi in viata." Ideea clipului e simpla: pe site-ul oficial al trupei a fost postat un anunt prin care se cautau fete pentru noul videoclip. Clipul inseamna practic filmarea castingului si e plin de fete frumoase, iar versurile lui Sisu sunt cantate de Gingis, cel care il insoteste pe Puya in concerte. (A.R.)

×
Subiecte în articol: antimonden