x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden INFO

INFO

13 Dec 2006   •   00:00

COLINDE, COLINDE - Ducu. Ducu
Hotima from LapusUn dar special de Sarbatori de la Ducu. Nu Bertzi, asa cum poate ne-am fi asteptat, ci de la Ducu Hotima. Cantautorul isi lanseaza azi, ora 14:00, la Libraria Carturesti, de langa Cinema Patria, primul album, ce cuprinde 10 colinde traditionale. Ii vor fi alaturi Mircea Vintila, Cristina Soloc (acestia interpreteaza impreuna si o colinda), Tatiana Stepa, Hara, Victor Ponta, Daniel Fat. Ducu Hotima a semnat si coloana sonora de pe documentarul Cristinei Soloc, "Noapte sfanta in Maramures". Se pare ca Ducu a preluat stafeta de la Stefan Hrusca, ducand astfel mai departe visul de iarna al Tarii Lapusului. (Anca Stanescu)

LORI - "Jamparalele" a luat Discul de Aur
Dupa luni in care s-a aflat in fruntea topurilor de specialitate, Loredana a primit din partea casei sale (de productie), MediaPro Music, Discul de Aur pentru vanzarile albumului "Jamparalele". Lori este astfel detinatoarea a patru Discuri de Aur. La mai mare!

Traistariu: ciorapi de 15.000 de lei
Invitat marti la emisiunea matinala a lui Maruta, Mihai Traistariu (foto) a trecut cu brio "examenul" de moda desfasurat ad-hoc. Dupa ce a criticat "prestatia" ziaristilor la capitolul "vedete prost sau bine imbracate", cantaretul a fost provocat sa-si evalueze costul hainelor purtate in direct. Surpriza: era imbracat in valoare de 3 milioane de lei vechi. Ciorapii, cea mai ieftina piesa purtata s-au dovedit a fi in valoare de... 15.000 de lei (la fel de vechi). Asadar, baiatul cu un CV de milioane (asa cum a declarat ) este imbracat impecabil de sus pana (aproape) jos. Probabil ca milionul de euro castigat datorita participarii la Eurovision a avut un impozit prea mare... (A.S.)

GALA - "Micul Paris", la Odeon
TVRi a fost sarbatorit cu tangouri vechi si cantece din Bucurestiul de altadata. Ziua: luni. Ora: 20:00. Locul: Teatrul Odeon. Prin cantecele interpretate, Maria Buza, Vlaicu Golcea si Electric Brother ("Fetite dulci ca-n Bucuresti", "La casuta alba", "Hai sa ne-ntalnim sambata seara", "Trurli, Trurli"), maestrii tangoului - Razvan Mazilu si Monica Petrica - si imaginile proiectate au recreat o atmosfera speciala. Laureatii celei de-a V-a gale a premiilor TVRi, prezentata de Mihaela Craciun, au fost: Radu Mihaileanu (film), Liliana Solomon (business), Norman Manea (literatura), Dinu Flamand (poezie) si Barbara Wiebkeschofnagel (proiect social). (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden