x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

04 Noi 2006   •   00:00
ALB NEGRU, NOAPTEA. In aceasta noapte, trupa Alb Negru nu doarme! Andrei si Kamara nu sunt somnambuli, ci doar vor canta la Constanta in miez de noapte. Acest angajament face parte din evenimentul "Nopti albe", aflat la prima editie. Actiunea noptilor albe are caracter national, ea desfasurandu-se concomitent in 13 din cele mai importante orase. Evenimentul cultural-artistic promite o serie de surprize inedite pentru spectatori: reprezentatii teatrale, expozitii de fotografie, demonstratie de graffiti, miniexpozitii, proiectii de film. (Narcisa Urechiusa)

CAPUL LUI TRAISTARIU. Catalin Maruta a facut o descoperire senzationala la o ora de maxim interes national! A demonstrat ca Mihai Traistariu are corpul lui Wesley Snipes! Unde? Pe site-ul oficial al artistului. Mai precis, Mihai al nostru apare imbracat in negru, cu o sabie in mana, exact ca-n afisul filmului Blade. Saracul, Wesley! Marele actor sa se trezeasca cu un cap de Traistariu... Culmea!
Desi web designerul roman a furat afisul cu tot cu Wesley Snipes, dar fara cap, pe prima pagina a site-ului scrie: toate drepturile rezervate lui Mihai Traistariu. Ce bine e sa fii platit sa-l decapitezi pe un ditamai actor hollywoodian! Deocamdata, site-ul este suspendat pana la elucidarea "crimei". (Narcisa Urechiusa)

×
Subiecte în articol: antimonden