x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 23 iulie 2007

Info Monden 23 iulie 2007

23 Iul 2007   •   00:00

HITURI DEMENTE. Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au prezentat recent hiturile demente ale verii. Le-au descoperit, le-au difuzat şi au garantat pentru ele.



CU IUBITUL IN PARADIS. Andreea Bănică a fost in vacanţă in Mauritius. Sub pretextul că merg la un concert, impresarul Lucian Mitrea a "fugit" cu artista in paradisul vacanţelor tropicale. Ajunşi la aeroport, iubitul a scos din joben biletele cu destinaţia Mauritius. Blonda a rămas surprinsă, uitănd cu desăvărşire că nu aveau bagajele pregătite pentru o asemenea escapadă. Cei doi amorezi s-au bucurat de soare, de ocean, de coasta acoperită aproape complet de recifuri de corali, de vizita la grădina zoologică... Ea s-a simţit atăt de bine, incăt le-a şi căntat localnicilor, fiind acompaniată doar de o chitară. Ce mai conta că băştinaşii habar n-aveau cine este Andreea Bănică?! (D.A.)


HITURI DEMENTE. Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au prezentat recent hiturile demente ale verii. Le-au descoperit, le-au difuzat şi au garantat pentru ele. Mai precis, au lansat o compilaţie care adună toate melodiile haioase pe care le-aţi ascultat in fiecare dimineaţă la Radio 21: "Jaga, Jaga", "Riţa, Riţa", "Şoferul (La Şoldăneşti)" sau "Bagă, Băse, bagă". Noua colecţie "dementă" a fost lansată deja pe piaţa muzicală.


STEA IN DEVENIRE. Săvuică vrea să devină căntăreaţă. Nu Dana, ci fiica ei. Julie Săvuică are 13 ani şi se pregăteşte intens să devină căntăreaţă. Tănăra speranţă studiază canto la şcoala Crinei Mardare şi a ocupat locul patru la finala naţională a concursului Eurovision junior. Are toate şansele să reuşească in show-biz, fiindcă este şi "infiptă". Julie a abordat-o pe Nicole de la Pussycat Dolls, s-a conversat cu ea şi i-a cerut şi un autograf. (C.I.) Â


FILMUL "BATE" EMISIUNEA! Nou-lansata emisiune de la Naţional TV, "Freshmania", şi-a dat cu stăngu-n dreptul in direct zilele trecute. Prezentatoarei Catrinel Sandu i s-a transmis in cască să tragă de timp, fiindcă mai e destulă vreme pănă la finalul emisiunii. Iar Catrinel a tras de timp atăt de mult, incăt a intrat peste ea următorul program. Adică un film. Gazda show-ului n-a mai apucat să mai zică nimic, ba mai mult decăt atăt, a uitat să spună care copil a fost eliminat din competiţie. I-ar trebui un duş rece pentru a fi fresh!

×
Subiecte în articol: antimonden