x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Intamplari adevarate/Mirabela Dauer - "Era sa-nghit insecte"

Intamplari adevarate/Mirabela Dauer - "Era sa-nghit insecte"

01 Sep 2004   •   00:00
Intamplari adevarate/Mirabela Dauer - "Era sa-nghit insecte"

Mirabela Dauer a avut vara aceasta numeroase concerte pe Litoral. Din fericire pentru ea, nu a avut parte de intamplari ciudate care sa o marcheze. Poate si pentru faptul ca recunoaste ca nu este o persoana ghinionista, norocul fiind de partea ei tot timpul.

Este constienta de faptul ca daca iti merge rau o data, e de-ajuns si ziua iti e stricata de tot. "Totul mi-a iesit bine anul acesta pe scena, chiar si de cazare am fost multumita, am facut si plaja, am avut timp spre deosebire de alte veri.

La concerte, publicul m-a primit foarte bine, canta alaturi de mine, chiar si cei mici imi fredonau piesele. M-am simtit foarte bine, m-a bucurat enorm faptul ca lumea nu mi-a uitat melodiile, am fost placut impresionata. Singurele momente neplacute care m-au indispus s-au petrecut seara pe scena, cand in lumina reflectoarelor zburau niste insecte mici si negre care m-au deranjat cu prezenta lor. De multe ori aveam impresia ca or sa-mi intre in gura in timp ce cantam. Au fost singurele care m-au enervat la culme." (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden