x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iotzo, cel mai mare fan al Paulei Seling!

Iotzo, cel mai mare fan al Paulei Seling!

01 Sep 2004   •   00:00

Daca s-ar da diplome pentru "cel mai inrait fan", cu siguranta, Csatlos-Dima Iosif ar castiga detasat. El se declara admiratorul numarul 1 al Paulei Seling si poate dovedi la orice ora ca-si merita statutul.

ROXANA I. ANCUTA

Iotzo, cum ii spun prietenii, are 36 de ani si este consilier de reintegrare sociala in cadrul Ministerului Justitiei, la Timisoara. Este un tip sociabil, cu toate ca nu reusesti sa scoti prea usor din gura lui declaratii despre Paula. Asta pentru ca o respecta foarte mult si este atent la tot ce povesteste despre ea. Dar cum s-au cunoscut idolul si fanul?

DESCOPERIRE. Marea intalnire s-a produs pe 10 august, anul trecut, la Arad, cand Paula venise in vizita impreuna cu Al Bano. Iotzo o stia pe solista de la televizor, dar inca nu o descoperise ca artista. La un moment dat, aflandu-se in preajma ei, si-a luat inima-n dinti si s-a dus la Paula pentru a-i cere un autograf. L-a primit pe bratul stang. O saptamana dupa aceea nu s-a mai spalat pe mana pentru a nu se sterge semnatura interpretei.

DESCRIERE. "Este un om deosebit... un adevarat talent... De-atunci, am fost la toate spectacolele ei publice, am absolut toate albumele care i-au aparut pe piata si strang orice material care apare despre ea in presa scrisa", spune Iotzo. Anul acesta s-a dus dupa ea la Viena, acolo unde cantareata a sustinut un concert. "Pot sa spun ca, intr-un fel, de cand am cunoscut-o, am renascut. Avem foarte multe subiecte de discutat. Datorita ei am descoperit ca mai exista oameni care gandesc asemanator. Nu-mi place sa dezvalui prea multe despre ea, pentru ca Paula este o fata foarte serioasa si ii respect intimitatea."

PASIUNE COMUNA. Totusi, am aflat de la Iosif ca amandurora le place apusul de soare. "Privim apusul de soare in acelasi fel... nu se poate explica in cuvinte", zice el. Stie ca una dintre artistele favorite ale Paulei este Whitney Houston, asa ca i-a adus special, din Franta, cel mai recent album al starletei americane.

Acum cateva saptamani, cand Seling a avut o cantare in Bucuresti, la Why Not, Iotzo s-a aflat si el prezent printre invitati. Cu toate ca in acea zi sotia lui isi sarbatorea atat ziua de nastere, cat si onomastica, el si-a facut bagajele si a venit in Capitala s-o auda cantand pe favorita lui. Ne-a spus ca are o nevasta foarte intelegatoare, care, la randul sau, o apreciaza pe interpreta si nu are nimic impotriva pasiunii sotului.

PREOCUPARE

"Cateodata, cand am mai mult timp la dispozitie, intru pe chat si schimb impresii cu alti fani de-ai Paulei" - Iotzo, fan al Paulei Seling

×
Subiecte în articol: antimonden iotzo