x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Itinerar - De "5" X Proconsul in 10 orase

Itinerar - De "5" X Proconsul in 10 orase

21 Oct 2004   •   00:00

Trupa Proconsul va incepe promovarea albumului intitulat simplu, "5". Seria concertelor va debuta in Cluj, la 27 octombrie, si se va incheia la 17 noiembrie, in Capitala.

ADRIAN VADUVA

Bodo&Co. Turneul va dura 3 saptamani. Dupa concertul de la Cluj urmeaza Brasov (28.10), Galati (2.11), Iasi (3.11), Bacau (4.11), Sibiu (9.11), Oradea (10.11), Timisoara (11.11) si Constanta (16.11), fanii bucuresteni putandu-se reintalni cu idolii lor la 17 noiembrie.

SPRIJIN. Melodiile preferate ale lui Bodo aflate pe acest album sunt "Calator" si "Te visez". Una dintre preocuparile constante ale celebrei trupe rock a fost promovarea tinerelor talente. Prin urmare, in deschiderea fiecarui concert vor fi invitate sa cante cele mai reprezentative trupe locale. "Am stabilit cu organizatorii ca in fiecare oras sa avem in deschidere cate o trupa din localitatile unde concertam", a subliniat Bodo.

Chiar daca melodiile Proconsul se adreseaza in general fetelor si, de obicei, componentii trupei sunt asaltati de admiratoare, sotiile celor cinci nu sunt deloc geloase, pentru ca au incredere in ei: "Sotiile noastre sunt prietene, iar cand noi suntem plecati, ele se intalnesc si pun tara la cale. Cateodata, daca au mai mult timp liber, vin impreuna la spectacolele sustinute de noi. In ceea ce priveste gelozia, nici unul dintre noi nu are probleme, intrucat nevestele au incredere deplina in noi".

PRIETENIE. Bodo, Robert, Dragos, Vali si Florin formeaza o adevarata familie, ei fiind prieteni la catarama, iar daca spectacolul nu i-a obosit din cale afara, baietii ies la o bere: "Suntem foarte buni prieteni. Este normal, avand in vedere faptul ca cinci zile din sapte suntem impreuna. As putea spune ca suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului. De nenumarate ori am iesit la o bere dupa ce ne-am terminat treaba si nu ne era somn".

In copilarie, solistul trupei Proconsul nu a avut un idol in muzica. Totusi, nume precum Tony Hedley sau Billy Idol i-au starnit intotdeauna admiratia.

In schimb, muzica celor de la Toto este ascultata cu placere si la nesfarsit de oricare din membrii formatiei. "Toti suntem fanii acestei trupe deosebite. Este si firesc, daca ne gandim ca fac un lucru de calitate. Ma bucur ca mai exista un lucru care ne leaga: muzica buna", a adaugat Bodo.

In ceea ce priveste playback-ul, componentii formatiei nu stiu sa faca asa ceva: "S-a intamplat, din cauza conditiilor tehnice, sa fim obligati sa apelam la CD. Dar nu ne-am simtit in apele noastre, pentru ca nu stim cum se face. Noi am invatat sa cantam intr-o perioada in care nu se cunostea conceptul de "dat din buze"".

LIVE

"S-a intamplat sa fim obligati sa apelam la CD. Dar nu ne-am simtit in apele noastre, pentru ca nu stim cum se face. Noi am invatat sa cantam intr-o perioada in care nu se cunostea conceptul de "dat din buze"". - Bodo, solistul trupei Proconsul
×
Subiecte în articol: antimonden