x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iulia Fratila: "As vrea sa fiu Ioana d’Arc"

Iulia Fratila: "As vrea sa fiu Ioana d’Arc"

11 Ian 2005   •   00:00

Fiecare dintre noi s-a gandit, cel putin o data, ce ar schimba in viata sa daca s-ar naste din nou. Bineinteles, vedetele autohtone au trecut, "la randul lor", prin asemenea momente de introspectie.

ADRIAN VADUVA

DORINTA. Iulia Fratila ar vrea sa intre in istoria Frantei
Daca s-ar mai naste o data, Iulia Fratila ar vrea sa schimbe spatiul si timpul. "Un singur lucru as vrea sa ramana la fel: este vorba despre familia mea. As vrea sa traiesc cam pe timpul intemeierii Republicii Franceze sau, de ce nu, sa fi fost Iana d’Arc, marea eroina", ne-a declarat frumoasa vedeta a postului Prima TV.

DILEMA. Un singur amanunt nu-i da pace Iuliei: in conditiile in care parintii ei ar fi trait in epoca respectiva, cum s-ar descurca acestia, avand in vedere ca tatal este inginer, iar mama, farmacista? Probabil ca mai greu, dar ar iesi, in cele din urma, la liman.

Fostul acordeonist al formatiei Spitalul de Urgenta, Vali Craciunescu, doreste ca, in cazul in care ar lua viata de la capat, sa faca niste schimbari. In primul rand, ar dori sa invete sa cante nu doar la acordeon, ci si la chitara si tobe. "Am visat mereu sa iau lectii si pentru aceste instrumente, dar cred ca este prea tarziu acum. Totusi, daca m-as naste din nou si as avea si mintea de acum, cu siguranta ca tobele si chitara n-ar mai avea secrete pentru mine. Iar anul venirii mele pe lume ar fi 2170, pentru ca as vrea sa cant la o nunta sau la un botez pe Marte. Cred ca, in viitor, tehnica va permite ca astfel de ganduri sa devina realitate", ne-a spus Craciunescu.

Gianina Corondan ar avea multe modificari de facut, in caz ca s-ar naste din nou. "In primul rand, as schimba amabilitatea care ma caracterizeaza cu agresivitatea, o calitate mai necesara supravietuirii in jungla zilelor noastre. In al doilea rand, as vrea sa fac cu totul altceva decat in prezent. As cutreiera pe jos Europa, precum Constantin Brancusi, si as vrea sa scap de dependentele materiale. Singurele dependente pe care le-as accepta ar fi cele ale prietenilor."

BOGATIE SPIRITUALA. De asemenea, vedeta ar vrea sa incerce mai multe meserii, sa devina mai bogata din punct de vedere spiritual. Rocsana Marcu este foarte multumita de viata ei. Prin urmare, blonda nu ar vrea sa faca nici o modificare. "Tot ce mi-am dorit pana acum a devenit realitate. L-as mania pe Dumnezeu daca as vrea sa modific ceva", ne-a declarat ea.

EROINA

"Un singur lucru as vrea sa ramana la fel: este vorba despre familia mea. As vrea sa traiesc cam pe timpul intemeierii Republicii Franceze sau, de ce nu, sa fi fost Ioana d’Arc" - Iulia Fratila, prezentatoare

MARTIAN

"Anul venirii mele pe lume ar fi 2170, pentru ca as vrea sa cant la o nunta sau un botez pe Marte. Cred ca tehnica va permite ca astfel de ganduri sa devina realitate" - Vali Craciunescu, muzician

REINCARNARI MULTIPLE
Carcotasul Mihai Gainusa ar dori sa se nasca de mai multe ori. "As incepe cu epoca lui Caragiale si as incheia undeva prin anul 2100. Si, daca pot, mi-as schimba si ziua nasterii. As dori sa fie in timpul vacantei, pentru a nu fi nevoit sa dau de baut prietenilor. Este si ceva ce nu as schimba pentru nimic in lume: tara in care m-am nascut", a spus amuzat Gainusa.

MOISESCU SI CIVILIZATIA
Andi Moisescu nu vrea sa modifice foarte multe, in cazul in care ar aparea din nou pe Terra. "Un singur lucru mi-as dori: sa ma nasc intr-o alta tara. Cred ca ar fi suficient. Undeva in Europa civilizata sau in America. Cred, de fapt, sunt convins, ca m-as descurca mult mai bine decat in prezent. In tarile mai dezvoltate, oportunitatile de a trai decent sunt mult mai numeroase", a subliniat Andi Moisescu.
×
Subiecte în articol: antimonden