x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Janet Jackson dezminte zvonurile conformă cărora ar suferi de cancer

Janet Jackson dezminte zvonurile conformă cărora ar suferi de cancer

07 Ian 2016   •   20:42
Janet Jackson dezminte zvonurile conformă cărora ar suferi de cancer

Cântăreaţa Janet Jackson a afirmat că nu suferă de cancer şi că se simte mai bine, sperând astfel să pună capăt speculaţiilor apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenţie chirurgicală, relatează joi 7sur7.be.

Artista de 49 de ani anunţase înainte de Crăciun că îşi întrerupe turneul pentru o operaţie a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară şi-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson pe Facebook şi pe Twitter, fără să menţioneze totuşi motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa şi, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreţei urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada şi a susţinut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord şi Japonia. A fost nevoită însă să îşi anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-şi odihni corzile vocale şi trebuia iniţial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după şapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael, încheie 7sur7.be.

×
Subiecte în articol: janet jackson cancer