x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Justin Bieber revine pe scenă, după ce și-a anulat concerte din cauza unei paralizii faciale

Justin Bieber revine pe scenă, după ce și-a anulat concerte din cauza unei paralizii faciale

20 Iul 2022   •   10:00
Justin Bieber revine pe scenă, după ce și-a anulat concerte din cauza unei paralizii faciale
Sursa foto: wikipedia

Justin Bieber vine cu o actualizare a planurilor sale pentru turneu după ce și-a anulat concerte din cauza unei paralizii la față: el anunță că se întoarce pe scenă, potrivit The Daily Wire.

Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, a anulat concerte în luna iunie după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune rară care l-a lăsat paralizat pe o parte a feței. Însă un reprezentant al cântărețului a declarat pentru revista Variety că turneul mondial „Justice” nu a mai fost anulat și că va fi reluat pe 31 iulie.

Următorul său spectacol, potrivit site-ului său, este programat pentru sfârșitul lunii iulie, la Lucca Summer Festival din Italia. Acesta va fi urmat apoi de alte cinci concerte în Europa în datele din luna august. Bieber va merge apoi în America de Sud, Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Asia, Australia și Noua Zeelandă înainte de a reveni în Europa la începutul anului 2023.

Beiber a ținut prima pagină a ziarelor în luna iunie, când a dezvăluit motivul pentru care și-a anulat spectacolele într-un videoclip șocant despre faptul că suferă de „paralizie totală” pe o parte a feței, după cum a relatat anterior The Daily Wire. Boala rară este legată de faptul că a avut virusul varicelei.

„Hei, toată lumea, sunt Justin, am vrut să vă pun la curent cu ce se întâmplă”, a spus Justin Bieber. „Evident, după cum probabil puteți vedea de pe fața mea, am acest sindrom numit sindromul Ramsay Hunt, și este de la acest virus care atacă nervul din urechea mea și nervii faciali și a făcut ca fața mea să aibă paralizie”.

„Așadar, există o paralizie completă pe această parte a feței mele”, a adăugat el. „Așadar, pentru cei care sunt frustrați de anularea următoarelor mele spectacole, este evident că, din punct de vedere fizic, nu sunt capabil să le fac. Este destul de grav, după cum puteți vedea”.

În tot timpul în care Bieber le-a vorbit fanilor în videoclipul de trei minute pe care l-a postat pe Instagram, o parte a feței sale nu s-a mișcat deloc, în timp ce pe cealaltă parte, gura sa s-a mișcat în sus și în jos și ochiul său a clipit.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Justin Bieber