x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kate Winslet s-a căsătorit pentru a treia oară. Actriţa a fost condusă la altar de Leonardo DiCaprio

Kate Winslet s-a căsătorit pentru a treia oară. Actriţa a fost condusă la altar de Leonardo DiCaprio

27 Dec 2012   •   12:28
Kate Winslet s-a căsătorit pentru a treia oară. Actriţa a fost condusă la altar de Leonardo DiCaprio
Sursa foto: Carl Court / AFP

Actriţa Kate Winslet s-a căsătorit cu Ned RocknRoll, nepotul miliardarului Richard Branson, la începutul lunii decembrie, în New York, în cadrul unei ceremonii private, actriţa fiind condusă la altar de Leonardo DiCaprio, informează contactmusic.com.

Kate Winslet are o fată de 12 ani, Mia, cu primul ei soţ, Jim Threapleton, şi un băiat de nouă ani, Joe, cu cel de-al doilea soţ, Sam Mendes.

"Kate şi Ned s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime şi romantice, pe care o plănuiseră de mult timp. Amândoi sunt foarte fericiţi şi foarte îndrăgostiţi. Kate este discretă şi nu şi-a dorit ca lumea să afle. L-a rugat de Leonardo DiCaprio să o conducă la altar pentru că sunt foarte buni prieteni", a declarat o sursă.

La nuntă au participat doar 12 prieteni ai cuplului. Membrii familiilor lor nu au fost prezenţi la eveniment, iar părinţii mirelui şi ai miresei nu au ştiut nimic despre eveniment.

Kate şi Ned s-au logodit în vară, ei având o relaţie de un an.

×