x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kristine şi Baronul finanţator

Kristine şi Baronul finanţator

de Anca Stanescu    |    17 Feb 2008   •   00:00
Kristine şi Baronul finanţator

O fată, un Baron şi infinite posibilităţi. Este vorba despre Kristine, aflată, asemeni unui balon bine umplut cu heliu, într-o continuă ascensiune muzicală.

O fată, un Baron şi infinite posibilităţi. Este vorba despre Kristine, aflată, asemeni unui balon bine umplut cu heliu, într-o continuă ascensiune muzicală. Me­lodia cu care speră să rupă gura târgului şi urechile as­cul­tă­torilor se numeşte “Ţine-mă în braţe”. În ultima săptămână, piesa a urcat încă 16 locuri în Romanian Top 100. De-a dreptul ameţitor! Să nu i se facă rău cântăreţei de la atâta înălţime! Până una alta, pe Kristine o ţine serios în braţe şi o poartă-n cuget, în simţiri şi-n declaraţii ma­nagerul Radu Baron.

 

POMPĂRI. Iată ce spune el, fericit de reuşita cântăreţei cu potenţial vizibil (vezi foto): “Ne bucurăm că piesa a intrat în cel mai prestigios top din România. Având în vedere că este primul său single lansat pe piaţă, clasamentele sunt mai mult decât favorabile, iar reacţiile oamenilor de radio sunt pozitive, pot afirma cu încredere că proiectul Kristine se va dezvolta şi va aduce multe surprize plăcute în industria muzi­cală românească.” Cu un asemenea manager, care face mereu pe Baron(ul) atent finanţator, nici nu ne îndoim că piesa va fi promovată şi difuzată cu maximum de intensitate.

×
Subiecte în articol: antimonden