x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lansare - CD nou Vama Veche

Lansare - CD nou Vama Veche

de Alex Revenco    |    11 Mai 2006   •   00:00
Lansare - CD nou Vama Veche

Tudor Chirila & Co s-au intors barbati si pun la cale de-un nou album promovat prin doua spectacole la Sala Palatului. Discul se numeste "Fericire in rate" si va fi disponibil din 20 mai.

Noul disc Vama Veche este produs de formatie (prin Agentia de vise) si contine zece piese noi, din care trei sunt deja cunoscute de fani. Daca "Vino sa visam in apa" am auzit-o de mai multa vreme, ca si "Zmeul" si "Cantec prost" - promovate in concertele de club - celelalte sapte piese ale discului sunt inedite si vor putea fi ascultate in premiera in concertele de la Sala Palatului, de la 8 si 9 iunie. Incepand de astazi, biletele pentru spectacolele Vama Veche se gasesc de vanzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, statia de metrou Unirii 1, precum si in liceele si institutiile de invatamant superior din Bucuresti. In functie de locul din sala, biletele costa 50 de lei, 30 de lei, 20 de lei sau 15 lei. Concertele, care vor dura (cel putin) doua ore, vor fi sustinute de Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Liviu Manescu, Traian Balanescu & Lapi, plus Raul Kusak la clape si o serie de invitati. Despre Raul, binecunoscut in lumea jazz-ului (mai ales in trio cu Hristea & Romanescu), Tudor a spus ca e "responsabil" de noul sound Vama Veche.

BLOG. Toti fanii care vor sa afle ce mai fac componentii formatiei, cum e la repetitii, inregistrari etc. pot accesa www.vamaveche.ro, unde fiecare are propria pagina, blogul personal. Pentru ca in acest an (septembrie) Vama Veche implineste zece ani de existenta, s-ar putea crede ca discul e aniversar: "Nu e vorba de aniversare, este un disc nou si modern din punct de vedere stilistic. Ca tehnica instrumentala si productie, e cel mai bun produs Vama Veche de pana acum si demonstreaza ca am crescut ca muzicieni. Dar asta e punctul meu de vedere, cum este, de fapt publicul hotaraste, pentru ca, se stie, parerile muzicienilor in general, de cele mai multe ori, difera de cele ale publicului", a spus "Lapi", tobosarul formatiei.

THE BEST
"Ca tehnica instrumentala si productie, e cel mai bun produs Vama Veche de pana acum… dar cum este, de fapt, publicul hotaraste, pentru ca, se stie, de cele mai multe ori parerile muzicienilor difera de cele ale publicului" - Lapi, tobosar Vama Veche

×
Subiecte în articol: antimonden vama veche vama veche