x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lidia Fecioru este recunoscătoare ultimului soț, de care a divorțat în 2001: "Îl respect toată viața mea"

Lidia Fecioru este recunoscătoare ultimului soț, de care a divorțat în 2001: "Îl respect toată viața mea"

de Redacția Jurnalul    |    19 Feb 2024   •   16:30
Lidia Fecioru este recunoscătoare ultimului soț, de care a divorțat în 2001: "Îl respect toată viața mea"

Lidia Fecioru spune că previziunile pe care le face nu se aplică și la propria persoană, deși uneori ar vrea să știe dinainte ce se va întâmpla.

Ea a povestit cum a divorțat de ultimii doi soți, dar îi este recunoscătoare ultimului soț, un bănățean care a venit de la Timișoara la București, și de care s-a despărțit în 2001.

”Am fost soția-mamă, soția-înțeleaptă. Totul până la copii. Eu am divorțat de soțul meu (n.r cel de-al doilea soț), de tatăl lui Mihai, prin telex. Era o formă de comunicare, el era în Kazahstan, se schimbaseră banii în Republica Moldova, eu nu puteam să fac cetățenia copiilor pentru că nu aveam acordul lui.

A fost o perioadă foarte grea. Acum pot să o spun, că au trecut peste 30 de ani. Am avut o declarație dată de el, în fața unui notar, și am dat șpagă notarului să îmi facă această declarație, cum că el este de acord ca ai mei copii să fie înfiați. Copiii poartă numele de Fecioru pentru că soțul meu i-a înfiat, ceea ce înseamnă că m-a iubit foarte mult”, a mărturisit Lidia Fecioru, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Aceasta a fost căsătorită cu cel de-al treilea soț timp de 7 ani, până în 2001.

"Nu putem influența viața noastră"

Lidia Fecioru a întrebată ”cât de bine se pricepe la bărbați”, iar ea a răspuns că ”destul de bine, dar noi nu putem influența viața noastră. Dacă eu ție pot să îți dau un sfat, dacă mi-l ceri, firește, pot să te îndrum cumva, pentru mine nu pot face nimic. Nici pentru copiii mei, din păcate. Nici nu am vrut să mă gândesc.

Dacă mă întrebai cu o lună de zile înainte de a mă hotărî să divorțez dacă divorțez, spuneam nu. Eu aveam un soț foarte frumos, un fel de Alain Delon, eu munceam câte 12-14 ore pe zi, nu aveam timp, nu îmi vedeam copiii decât dormind. Am să îl respect și îl respect toată viața mea, îl respect și acum, pentru că mi-a înfiat copiii, ceea ce a fost un semn al devotamentului față de mine, s-a mutat din Timișoara la București, dar nu s-a putut adapta pentru că a spus că toți bucureștenii sunt mincinoși, mitici. 

Nu s-a adaptat. Poate că am fost și eu vinovată pentru că am lăsat toate celelalte lucruri ținute de casă pe mâna lui. Eu eram cu munca, în rest, de lucrurile celelalte, el avea grijă. Când i-am zis să se ducă la muncă, să aibă mintea ocupată, mi-a spus Mai ai mult să mă jignești, să mă trimiți la muncă? I-am spus: Nu te mai jignesc, divorțez”,a explicat Lidia Fecioru.

×