x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoralul azi - 21 august 2004

Litoralul azi - 21 august 2004

21 Aug 2004   •   00:00
Litoralul azi  -  21 august 2004

METEO. Vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi variabil. Maximele vor fi cuprinse intre 28… 30°C, iar minimele intre 20… 23°C. Temperatura apei marii va fi in jur de 20… 24°C.

CULTURA. Prima editie a "Zilelor Culturilor Aromane" a luat startul. Organizata de comunitatea aromana din Romania, manifestarea se va desfasura la Teatrul Ovidius.

  • NAVODARI.Acest sfarsit de saptamana, conform prognozelor specialistilor, va fi unul canicular, fara urma de nor ori de ploaie. Meteorologii de la Centrul Regional de Meteorologie ii avertizeaza pe turistii veniti pe Litoral ca zilele acestea, la orele amiezii, vemea va deveni foarte fierbinte. Si indicele de confort termic va atinge o valoare alarmanta: el va depasi cota de 80.

  • CONSTANTA.Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" Constanta desfasoara o actiune de informare si de constientizare a publicului calator privind necesitatea calatoriei cu mijloacele de transport in comun in conditii civilizate. Cei 20 de cercetasi care participa la acest program vor fi distribuiti in cinci echipe. Ei vor imparti fluturasi pe toate traseele RATC. Acestia contin mesaje care ii indeamna pe calatori sa pastreze curatenia in mijloacele de transport, sa achite biletele de calatorie pe care, mai apoi, sa le composteze. Cercetasii, pentru a oferi un exemplu bun, vor avea asupra lor abonamente RATC valabile pe o luna.

  • EFORIE NORD. Restaurantul Belvedere a picat prada unui hot din localitatea 23 August. Individul, de 33 de ani, a patruns dupa miezul noptii in incinta restaurantului, escaladand cladirea si fortand fereastra, dupa care a sustras mai multe bunuri in valoare de doua milioane de lei. El a patruns in sala de mese si a furat o cutie metalica de pastrare a banilor, o pereche de blugi, un minicalculator, bonuri valorice de masa, o punga de cafea. Spre ghinionul lui, cutia metalica pentru bani era goala. Abia in zori, responsabilii restaurantului au constatat ca au fost pradati. Politia l-a identificat si prins imediat pe hotul ghinionist.

  • COSTINESTI. Prima editie a "Scolii de vara Romania Europeana" reuneste 100 de studenti. Organizata sub egida Agentiei Sociale a Studentilor, manifestarea urmareste familiarizarea tinerilor cu aspectele practice ale integrarii europene si cu consecintele acesteia la nivel economic, social si politic. Alaturi de cei 100 de studenti vor fi si oficialitati precum: Adrian Nastase, Jonathan Scheele, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Alexandru Farcas, Vasile Puscas, Victor Ponta, Alexandru Athanasiu, Daciana Sarbu s.a. Temele abordate vor fi "Rolul Romaniei in UE", "Rolul Tinerilor in UE", "Impactul integrarii europene a Romaniei asupra locuitorilor sai".

  • NEPTUN.Cele mai multe unitati verificate de inspectorii sanitar-veterinari din cadrul CSVSA Mangalia au fost in Neptun. 95 de agenti economici au beneficiat de "vizita" spectatorilor. Pe locul doi in acest top se afla statiunea Jupiter - cu 69 de unitati verificate, umata de statiunea Olimp - 48 de controale. In Mangalia, Vama Veche si Saturn inspectorii au verificat 107 unitati.

  • MANGALIA. Un brailean sosit la mare cu sotia si cei doi copii s-a inecat in incercarea de a salva un copil. Barbatul, in varsta de 35 de ani, se afla pe plaja din dreptul Hotelului Prezident din Mangalia cand a auzit strigatele disperate ale pustiului inhatat de valuri. Dupa ce l-a adus pe copil pana aproape de mal, alti turisti l-au luat pe cel mic, dar nu i-au mai acordat atentie salvatorului, care s-a facut nevazut. Trupul sau a fost adus la mal abia dupa cateva ore. Politistii din Mangalia au deschis o ancheta oficiala. Trupul neinsufletit al braileanului a fost depus la Morga cimitirului central Constanta.

    CUM NE DISTRAM

  • CONSTANTA. Sala Sporturilor din Constanta gazduieste astazi Gala de Kung-Fu extrem. Cei mai buni luptatori din Constanta vor da piept in piept cu unii dintre cei mai tari razboinici ai tarii. Gala va incepe de la ora 22:30 si va fi transmisa in direct de catre postul Prima TV. Se vor "razboi" Marius Ursoi (campion mondial la kick-boxing in 1997), Gabriel Liutic (participant la Campionatele Europene de lupte libere), Florin Avram (multiplu vicecampion national la kic-boxing) si Ogul Genu (campion de origine romana al Turciei la kick-boxing si mai-tai).

  • MAMAIA. Daca sunteti amatori de show-uri fierbinti, atunci trebuie sa mergeti in aceasta seara in Club Empire. Programul erotic va fi asigurat de trupa "Flamingo Boys & Girls". Din pacate, nu va puteti lua copiii cu dumneavoastra pentru ca acest program este interzis minorilor sub 16 ani. Spectacolul are continut extrem de bogat in sexualitate, divertisment cu teme sexuale, striptease masculin si feminin.

  • NEPTUN. Duminica, la Teatrul de Vara Neptun va invitam la spectacolul "Ce miracol, ce minune". De la ora 20:30 pe scena vor urca, nu neaparat in ordinea enumerarii: Adrian Minune, Minodora, Catalin Arabu, Daniela Gyorfi, Liviu Guta, Nico, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Axinte de la Vacanta Mare. Daca nu ajungeti la spectacolul din Neptun, mai aveti doua sanse. De la ora 21:00 aceiasi artisti vor "presta" la Teatrul de Vara din Eforie Nord. Cea de-a doua sansa vi se ofera la Mamaia, unde spectacolul va incepe la ora 21:00, la Teatrul de Vara.

  • COSTINESTI. In aceasta seara, de la ora 21:00, la Teatrul de Vara Costinesti sunteti invitati la ziua lui Nicolae Guta. Spectacolul omonim ii reuneste pe: Sorina, Catanga, Edi Talent - un copil de 12 ani care canta la orga si la vioara, Costi Ionita (revenit in tara), Carmen Serban, Nelu Ploiesteanu, Jean Paler, Jean Constantin, Anne’s si, bineinteles, aniversatul Nicolae Guta. De la ora 21:30 sunteti asteptati la spectacolul "Hai la ziua lui Nicolae Guta". Pretul unui bilet este de 100.000 de lei.

    Grupaj realizat de Cristina Ologeanu
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden