x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoralul azi - 23 august 2004

Litoralul azi - 23 august 2004

23 Aug 2004   •   00:00

METEO. Cerul va fi noros si vor cadea averse. Vantul va sufla destul de tare. Maximele vor fi cuprinse intre 20… 23°C, iar minimele intre 14… 16°C. Temperatura apei marii va fi in jur de 22°C.

URMARIRE. Un infractor din Galati, dat in urmarire de doi ani a fost capturat pe Litoral. In 2002, Gelu Nicu Pesceanu a fost condamnat pentru ca a condus un autoturism neinmatriculat.

  • NAVODARI. O sexagenara vrea sa verifice comorile si stocul de aur de sub ecluza de la Navodari. Femeia, cu grave probleme psihice, a fost internata la spitalul din Palazu Mare. Din pacate, medicii nu o pot tine decat cateva zile, dupa care o vor trimite acasa. Starea femeii se poate agrava intrucat nu are cine sa ii administreze tratamentul prescris de medici.

  • MAMAIA. Doi frati de opt, resprectiv 10 ani sunt acum impreuna gratie unui salvamar. Cei doi se plimbau pe digul din fata Cazinoului cand, din senin, un strain s-a apropiat de ei si l-a impins in apa pe unul dintre ei. In ajutorul acestuia a sarit fratele sau. Din cauza curentilor, cei doi nu au putut iesi la mal. Alertat de strigatele de ajutor ale copiilor, un salvamar a sarit in apa si a reusit sa-i salveze. Politistii din Mamaia nu au deschis o ancheta in acest caz, pentru ca se pare ca nu s-a facut nici o plangere.

  • CONSTANTA. O delegatie a Trupelor Politiei Inarmate Populare Chineze se afla zilele acestea intr-o vizita de documentare si informare in Constanta. Sositi la invitatia Jandarmeriei Romane, oficialii chinezi se vor documenta in legatura cu activitatea Comandamentului de Jandarmi Teritorial. Pe durata vizitei in Constanta, invitatii se vor intalni cu ofiteri din cadrul Comandamentului de Jandarmi Teritorial Constanta, vor fi familiarizati cu modalitatea de organizare si de desfasurare a misiunilor Comandamentului.

  • EFORIE NORD. Din nefericire, pentru o familie de suceveni concediul s-a transformat intr-un cosmar. Fiul lor, de numai 12 ani, s-a inecat. Parintii au scapat din ochi copilul pentru cateva clipe, iar acesta a plecat in apa sa se joace. Dupa un timp, cei doi au sesizat disparitia fiului lor, reclamand la Politia din Eforie Nord pentru a reclama disparitia acestuia. Abia a doua zi un turist a gasit trupul celui mic in zona localitatii Tuzla. Copilul a fost imediat transportat la morga, unde i s-a facut necropsia.

  • COSTINESTI. Sase unitati de cazare au fost verificate de echipele Directiei de Control din Cadrul Autoritatii Nationale pentru Turism. La "Bungalow Exotic", inspectorii au acordat o amenda de 20.000.000 de lei pentru lipsa paharelor, a cosurilor de gunoi cu capac, a umeraselor, veiozelor, noptierelor, saltelelor de protectie. La grupurile sanitare comune inspectorii au vazut ca lipseau cu desavarsire hartia igienica si sapunul. O alta unitate amendata, de data aceasta cu 40.000.000 de lei, a fost "Bungalow Pescarus". Aceasta functiona fara certificat de clasificare.

  • VENUS. Inspectorii din cadrul Directiei de Control din Cadrul Autoritatii Nationale pentru Turism au efectuat controale in cinci unitati din statiune. Dintre acestea, patru unitati hoteliere si una alimentara. Astfel, la Pensiunea Miruna s-a constatat ca nu erau indeplinite criteriile care au stat la baza clasificarii: lipsa meselor, a scaunelor, a oglinzilor, a periilor, prosoapelor, veiozelor. Pentru neregulile constatate pensiunea a fost sanctionata contraventional cu o amenda de 20.000.000 de lei.

    CUM NE DISTRAM

  • VAMA VECHE. La Club A se pune la cale mare petrecere mare. Ocazia? Sarbatorirea zilei de 23 August. Sub egida "23 August Capitalist", de la ora 21:00 se va da startul marii nebuni. Mici, bere, foc de tabara... ce sa mai, sarbatoare campeneasca! Surpriza cea mare abia acum vine. Daca va este dor, vreti sa reascultati sau sa va amuzati, la Club A muzica va fi una aparte. "Slagare" si imnuri socialiste din perioada de mult apusa.

  • CONSTANTA. Cei dependenti de Internet si de jocuri pe calculator pot da astazi o fuga la "Forte games". Aici ii asteapta 85 de calculatoare. La acest Internet cafe aveti parte de: jocuri, navigare pe net, webcam, scanner free, laser printer, acces downloading & floppy. Preturile sunt rentabile. De la 7.500 de lei pe ora. Tot aici., un suc va "usureaza" de banala suma de 12.000 de lei.

  • EFORIE NORD. In seara aceasta, la Gradina Perla, de la ora 21:00 puteti vedea productia americana din acest an "Unde vei fi poimaine?" ("The Day After Tomorrow"). Din distributie fac parte Dennis Quaid, Jake Gullenhaal, Emmy Rossum, Sela Ward, Ian Holm. Specialistii au inclus filmul in categoria: actiune, drama, SF. Scenaristul a imaginat o perioada in care natura devine cel mai mare inamic al omului. Temperatura se modifica radical de la o zi la alta: de la calduri caniculare, la ingheturi. Pretul unui bilet este de 50.000 de lei.

  • SATURN. La Cinema Saturn va asteapta o serie de vedete. De la ora 20:00 incepe spectacolul "Ce miracol, ce minune". Pe scena vor canta: Adrian Minune, Minodora, Catalin Arabu, Liviu Guta, Daniela Gyorfy, AndreEa (foto), Nico. Glume vor face Nae Lazarescu, Vasile Muraru si Axinte de la Vacanta Mare. Acelasi spectacol se va desfasura tot in aceasta seara la Teatrul de vara din Eforie Nord cu incepere de la ora 21:00. (Cristina Ologeanu)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden