x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoralul azi - 28 august 2004

Litoralul azi - 28 august 2004

28 Aug 2004   •   00:00
Litoralul azi  -  28 august 2004

METEO. Va ploua in cantitati insemnate, iar vantul va sufla tare. Maximele vor fi cuprinse intre 22… 24°C, iar minimele, intre 17… 19°C. Temperatura apei marii va fi de 20… 22°C.

SPECTACOL. Cei care indragesc muzica tiganeasca sunt invitati la Club A din Vama Veche, de la ora 21:00, sa urmareasca un show de zile mari cu trupa de tigani ursari SHUKAR.

  • NAVODARI. Ciudat, dar localnicii nu au acces pe plaja din statiunea Navodari. Nu ca ar fi o plaja particulara, dar pana nu de mult s-au inregistrat cazuri in care copiii sau ramas fara hainute si bani. Mai mult, daca cineva se-ncumeta sa-si puna paturica in aceasta zona risca o amenda de 500.000 de lei, conform celor scrise pe panoul care troneaza la intrarea pe plaja.

  • MAMAIA. Cinci studenti care isi petreceau noptile in discotecile din Mamaia au fost prinsi de politie cu zece pastile Ecstasy si zece grame de canabis. Anchetatorii sustin ca seful acestei retele de distributiei de droguri, care ar actiona in Cluj, Sibiu, Sighisoara si Bucuresti, este Ioan Barsan. El a fost trimis in judecata inca de anul trecut, procesul desfasurandu-se la Tribunalul Constanta.

  • CONSTANTA. Intr-o singura saptamana, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase au fost internati 98 de pacienti cu diagnosticul de toxiinfectie alimentara. Medicii spun ca toti bolnavii au fost externati, starea loc fiind stabila. Pentru a preveni aparitia unor noi focare, medicii recomanda populatiei sa cumpere alimente doar de la surse autorizate, sa nu le depoziteze sau sa le transporte la temperaturi ridicate si sa respecte regulile de igiena personala. In ultimele zile nu s-au mai semnalat cazuri de meningita meningococica.

  • MANGALIA. Gheorghe Olaru din Mangalia si-a facut paguba singur. Speriat ca butelia nu functiona bine si luase foc, Olaru n-a gasit altceva mai bun de facut decat sa o arunce pe geamul de la bucatarie. Ca un facut, butelia a cazut chiar peste masina lui, o Dacie 1310, cu numarul de inmatriculare CT-20-BLS. Masina a fost distrusa in proportie de 80%, dar pompierii au constatat cu stupoare ca butelia ramasese intacta.

  • VAMA VECHE. Marius Turcea, in varsta de 20 de ani, provenit dintr-un centru de plasament din Sibiu, a venit la data de 1 iulie sa lucreze pe Litoral. Si-a gasit un job la o terasa din statiunea Saturn, unde de altfel s-a si cazat. Marius a povestit cum, dupa ce a primit salariul de peste trei milioane de lei, cineva l-a atacat, lasandu-l fara ceas si bani. Declaratia tanarului este totusi suspecta, deoarece are tot felul de versiuni privind jaful. Marius s-a ales cu vanatai pe maini si picioare.

    UNDE NE DSITRAM

  • MAMAIA. Astazi, de la ora 21:00, turistii de pe Litoral vor avea sansa sa vizioneze, la Cinema Albatros din Mamaia, avanpremiera peliculei "Orient Express", in regia celebrului Sergiu Nicolaescu. Din distributia filmului fac parte Dan Bittman (Holograf) (foto), care interpreteaza rolul printului, Gheorghe Dinica, Ioana Moldovan, Maia Morgenstern etc. Intrarea este gratuita. Cu aceasta vizionare, Gala Filmului Romanesc ia sfarsit. Vor fi acordate si premii celor mai fideli cinefili. Va invitam sa petreceti o zi in Satul de Vacanta. Aveti insa grija ce salturi experimentati pe salteaua elastica, caci de curand s-au inregistrat cateva accidente destul de grave (fractura de coloana cervicala). Iar daca stati prost cu inima, ocoliti Casa Vrajitoarei, unde va taie calea tot felul de monstri. Turistii vin aici pentru a se indulci cu vata de zahar pe bat. Precizam ca in Satul de Vacanta preturile sunt cu mult mai mici decat in oricare alt loc de pe Litoral.

  • VAMA VECHE. Cei care indragesc muzica tiganeasca sunt invitati astazi, de la ora 21:00, sa urmareasca un show de zile mari cu trupa de tigani ursari SHUKAR. Iar maine, tot de la ora 21:00, va fi un concert etno cu Trupa Bucium. Ambele evenimente vor avea loc la Club A, din statiunea Vama Veche. Intrarea la spectacole este libera.

  • CONSTANTA. Cazinoul din Constanta a devenit din nou un centru de atractie turistica. Pe langa faptul ca parterul cladirii poate fi vizitat la orice ora gratis, te poti racori cu un profiterol la terasa cu vedere spre mare. Tot aici puteti asculta muzica lautareasca interpretata de un violonist de "culoare". Iar daca aveti simtul umorului, in schimbul sumei de 50.000 de lei puteti pleca acasa cu o caricatura.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden