x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoralul azi - 4 august 2004

Litoralul azi - 4 august 2004

04 Aug 2004   •   00:00
Litoralul azi  -  4 august 2004

METEO. Vremea va fi frumoasa, cu cer variabil. Maximele vor fi cuprinse intre 25… 28°C, iar minimele intre 16… 18°C. Temperatura apei marii va fi de 22… 23°C.

DISTRACTIE. Muzica de petrecere si umor la Eforie Sud si la Costinesti. Guta, Minune, Gyorfi, AndreEa vor canta. Glumetii vor fi Nae si Vasile, Axinte, Stela Popescu. Biletele: 100.000 de lei.

  • Inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au amendat o serie de agenti economici pentru ca aveau "angajati la negru". In urma unor controale, au fost depistati foarte multi tineri care munceau la negru. Angajatorilor lor inspectorii le-au aplicat amenzi de aproximativ 120 de milioane de lei.

  • Zece milioane de lei. Atat a primit un constantean, pentru ca a pus niste indivizi sa ii arunce gunoiul in locuri neamenajate special. Gh. Danila a platit doi indivizi pentru a-i lua molozul din curte, iar acestia l-au aruncat in zona podului IPMC. Acesta nu este un caz singular. Tocmai pentru a mentine situatia sub control s-au constituit echipe formate din inspectori de la Corpul de Control, de la Directia Servicii publice si gardieni publici. Aceste echipe supravegheaza permanent zonele in care, de obicei, se formeaza depozite de acest gen.

  • Unsprezece adolescenti si doi profesori asteapta cu sufletul la gura rezultatele analizelor de laborator, dupa ce au prezentat simptome de toxiinfectie alimentara. La numai cateva zile de la cazare in complexul "Marea Neagra", unsprezece copii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani si doi profesori au inceput sa prezinte simptome de greata si scaune diareice. Directia de Sanatate Publica Constanta a deschis o ancheta epidemiologica pentru a afla cauzele imbolnavirii si pentru a-i trage la raspundere pe cei vinovati.

  • O tabara clandestina in minus la Eforie Sud Inspectorii din cadrul Inspectiei Sanitare de Stat Constanta au mai eliminat o tabara clandestina. Aceasta functiona in cadrul complexului "Leul de mare", iar tariful perceput celor 200 de copii cazati aici era de 200.000 de lei pe noapte. Conditiile, din cele mai mizere: casute cu geamuri sparte, cearsafuri murdare, paturi suprapuse. Societatea detinatoare a acestei tabere a primit o amenda de 80 de milioane de lei, la care se adauga si inchiderea unitatii. O alta societate din statiune va oferi servicii de o calitate mai buna dupa ce a fost amendata cu 30 de milioane de lei. Inspectorii din cadrul Inspectiei Sanitare de Stat Constanta au aplicat aceasta amenda societatii Delia SRL, unde un grup de 20 de copii sunt cazati in conditii necorespunzatoare: grupuri sanitare defecte si neingrijite, existenta unui singur dus pentru cei 20 de copii, cearsafuri murdare si rupte.

  • Un hot in minus. Turistii din statiunea Venus sunt avertizati sa nu uite geamurile deschise de la camera de hotel, pentru ca hotii au descoperit o noua metoda de furt: catararea pe balcon pentru a patrunde in camera. O patrula auto a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei "Vlad Tepes" a surprins un galatean care se cocota pe grilajul balconului uneia dintre camerele hotelului Egreta, amplasata la parter. Hotul sustragea cateva haine aflate la uscat.

  • Un hot in minus. Turistii din statiunea Venus sunt avertizati sa nu uite geamurile deschise de la camera de hotel, pentru ca hotii au descoperit o noua metoda de furt: catararea pe balcon pentru a patrunde in camera. O patrula auto a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei "Vlad Tepes" a surprins un galatean care se cocota pe grilajul balconului uneia dintre camerele hotelului Egreta, amplasata la parter. Hotul sustragea cateva haine aflate la uscat.

    CUM NE DISTRAM

  • MANGALIA. Centrul cultural "Euxin" gazduieste "Targul de estival de c’arte". Seri de poezie, cenaclu literar, peste 20 de lansari de carte, expozitii - toate acestea sub genericul Nichita Stanescu. Targul se realizeaza in colaborare cu Muzeul Literaturii Romane.

  • NEPTUN. De la ora 21:00, Teatrul de vara Neptun va prezenta spectacolul "Supershow-ul Litoralului". Cap de afis: Blondy, 3rei Sud Est, Doru Octavian Dumitru. Vor mai "presta": Autentic, Anne’s, Raoul, Mirabela Dauer, Natasha, Talisman, Maria Dragomiroiu, Romica Tociu si Cornel Palade. Spectacolul incepe de la ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 100.000 de lei.

  • EFORIE SUD. Iubitorii muzicii de petrecere vor avea parte in aceasta seara de un spectacol cu nume "tari". Cu incepere de la ora 21:00 veti putea merge la "Ce miracol, ce minune". Pentru 100.000 de lei cat costa un bilet, ii veti putea vedea si auzi pe Adi Minune, Liviu Guta, Daniela Gyorfi, Nico, AndreEa, Cristina Turcu-Preda, Stela Popescu, Axinte, Nae Lazarescu si Vasile Muraru. Daca nu sunteti in Eforie Sud puteti da o fuga, tot in aceasta seara la Costinesti, la Teatrul de Vara, unde va fi acelasi spectacol in aceeasi formula.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden