x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoralul azi - 5 august 2004

Litoralul azi - 5 august 2004

05 Aug 2004   •   00:00
Litoralul azi  -  5 august 2004

METEO. Vremea va fi usor instabila, cu cer temporar noros si averse. Maximele vor fi cuprinse intre 24… 26°C, iar minimele intre 16… 18°C. Temperatura apei marii va fi de 21°C.

CONSTANTA. "Prieteni si dusmani" in Venus, de la ora 20:00, la Cinema Venus. Acelasi spectacol, dar de la ora 21:00, il puteti vedea si la Teatrul de vara din statiunea Neptun.

  • Apa este foare rece dupa ploaia de ieri. Nici plaja nu este prea grozava. Copiii vor trebui sa mai astepte pana ce lucrurile se vor limpezi. Pe deasupra, soarele se pare ca vrea sa intre in greva. Astazi va fi mai mult innorat decat senin. Dar daca va avantati spre plaja, luati-va si umbrela! Nu strica sa o aveti la indemana.

  • Taxatoarele din autobuzele din Mamaia au o metoda inedita de a face rost de bani. Spre deosebire de multe orase, in autobuzele din Mamaia exista taxatoare care vand si bilete de calatorie. Asa ca turistul care se urca in transportul in comun, teoretic, nu are cum sa faca blatul pentru ca imediat suit in autobuz este strigat de taxatoare sa cumpere bilet. In momentul in care omul scoate bani din portofel sa cumpere bilet, taxatoarea intreaba pentru cate persoane. Daca personajul din fata ei i se pare usor de dus de nas, taxatoarea ia omului doar jumatate din valoarea biletului, dar nici nu ii da turistului tichetul. Asa ca ea ramane cu un numar mai mic de bilete vandute, dar cu mai multi bani in buzunarul propriu.

  • Inspectorii de la Directia Sanitar-Veterinara pentru Siguranta Alimentelor Constanta au curatat orasul de produse alimentare necorespunzatoare. In urma controalelor efectuate in 860 de unitati s-au dat 46 de sanctiuni, a caror valoare totala se ridica la suma de 528 milioane de lei. Pe langa amenzi s-a trecut si la confiscarea produselor. Astfel, au fost scoase din alimentare 113 kilograme de carne si preparate din carne, 63 de kilograme de lapte si produse lactate, 13 kilograme de peste si produse din peste.

  • Creste numarul turistilor cu simptome de toxiinfectie alimentara. Ambulata este alertata de mai multe ori pe zi de persoane care spun ca au varsat si prezinta diaree. Chiar au fost cazuri de turisti care, dupa ce au mancat la acelasi restaurant, la intervale orare diferite, au reclamat ca nu se simt bine. Directia de Sanatate Publica Constanta nu a deschis o ancheta in cazul restaurantului reclamat, intrucat pacientii nu au solicitat ingrijire medicala, preferand sa se trateze singuri.

  • De azi, cu siguranta la complexul "Luna Parc" vi se vor emite bonuri de la casa de marcaj. Asta pentru ca, in urma unui control al comisarilor Garzii Financiare, s-a constatat ca societatea incasa bani de la clienti fara a emite bonuri de la casa de marcat din dotare. Acest lucru i-a costat pe patronii societatii nu mai putin de 200.000.000 de lei. Ca "bonus" s-au ales si cu sistarea activitatii.

  • Hotii din 2 Mai sunt extrem de violenti, chiar si daca pot fura nimicuri. La aceasta ora, doi minori, de 17, respectiv 16 ani, sunt retinuti pentru ca au patruns in locuinta unei doamne din satul 2 Mai. Hotii, Andrei Mirea si Marius Tiberiu Ramniceanu, au batut-o cu bestialitate de victima, dupa care s-au pus pe cotrobait prin casa. In final, au furat doar o pereche de adidasi si un tricou. Paguba a fost estimata la... 1 milion de lei.

    CUM NE DISTRAM

  • NEPTUN. Pentru cei dornici de o atmosfera incendiara, o vizita in Pacha Club din Neptun e tocmai la fix. In plus, doamnele si domnisoarele au un motiv de bucurie: pentru ele intrarea este libera. Dar numai daca ajung pana in ora 0:00. Va mai puteti bucura si de cocteiluri din partea casei.

  • VENUS. De la ora 20:00, la Cinema Venus va incepe spectacolul "Prieteni si dusmani". Spectacolul va fi sustinut de Daniela Gyorfi, Liviu Guta, Adi Minune, Axinte, Nico, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Minodora, Catalin Arabu, AndreEA si altii. Pretul unui bilet este de 100.000 de lei. Copiii sub 10 ani pot intra gratuit, doar impreuna cu parintii platitori de bilete. Acelasi spectacol il puteti vedea si in Neptun, la Teatrul de Vara. Numai ca ora de incepere va fi 21:00.

  • CONSTANTA. In periplul dumneavoastra prin Constanta nu trebuie sa ratati Muzeul de Arta Populara, situat pe Bdul Tomis nr. 32. Programul zilnic de vizitare este 9:00-17:00. Adultii platesc un bilet de 20.000 de lei, iar pentru copii, elevi si studenti, tariful se reduce la jumatate. Expozitia de baza pe care o puteti vedea zilele acestea este: "Arta populara romaneasca". Aceasta prezinta piese specifice genurilor creatiei artistice populare.

    Tot in Constanta, daca sunteti amatori de petreceri studentesti, puteti merge in aceasta seara la Bourbon House ori la Oxford Club. Aici va puteti bucura de muzica buna, dar si de preturi studentesti.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden