x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Loredana in Zig-Zagga

Loredana in Zig-Zagga

17 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Loredana Groza si-a aranjat vara astfel incat sa impace pe toata lumea. A finalizat un nou material discografic si se pregateste sa devina prezentatoarea unei noi emisiuni la Acasa TV. Interpreta a tinut musai ca albumul "Zig-Zagga Extravaganza" sa aiba parte de doua lansari, la Costinesti si Mamaia.
DANA CIOBANU

  • Jurnalul National: Cum ai reusit sa impaci si capra, si varza, si lupul?

    Loredana: Cred ca am avut si noroc. Nu mi-am programat nimic in mod special, pentru ca, atunci cand lasi lucrurile sa curga de la sine, se aranjeaza mai bine decat atunci cand vrei tu sa le ordonezi. Nu am avut o vacanta mare, ci mai multe vacante mici, intercalate cu munca.

  • De ce doua lansari ale aceluiasi album, ambele la mare?

    Unde in alta parte? Doua lansari in aceeasi zi, la mare, pentru ca Litoralul romanesc este destul de mare si m-am gandit sa multumesc si partea de sud, si cea de nord.

  • Ce ai adunat pe "Zig-zagga Extravaganza"?

    16 cantece care sunt noi, needitate pana acum sau piese mai vechi, remixate. E o compilatie in care fac un fel de zig-zag intre etapele din cariera mea. N-am reusit sa le includ pe toate, mi-ar fi trebuit mai multe albume pentru acest lucru. Criteriul de selectie a constat in includerea acelor piese neincluse pana acum pe vreun disc, dar pe care le-am cantat in concerte. Era pacat sa nu fie puse pe un suport audio. E un demers care sper ca va continua.

  • Ce noutati ai, legat de noul tau rol de la Acasa TV?

    Nu stiu prea multe inca. Deocamdata se lucreaza si la scenariu, si la decoruri. Stiu doar ca va fi o emisiune de divertisment, in prime-time, care isi doreste sa castige si un alt fel de audienta. Ca orice alt lucru pe care il fac in viata, si televiziunea este pentru mine o joaca. Daca privesti lucrurile prin prisma ludica, scapi de apasare si de emotii.

  • Renunti la Lori de la TVR?

    Sunt nevoita deocamdata, pentru ca n-am cum sa le fac pe amandoua. Ramane ca Lori sa fie continuata, poate, intr-un alt sezon. A fost un sezon foarte aglomerat din iarna pana in vara si am invatat multe lucruri legate de organizare. Poate de asta ultimele luni au fost asa de bine "aranjate".

  • De ce porti aparat dentar acum?

    Pentru ca nu am purtat cand eram mica (rade). Slava Domnului, dintii se pot muta si indrepta la orice varsta. Spre deosebire de alte lucruri, dintii sunt "de gasca".

  • Ce ti-ai mai fi dorit vara asta si n-ai capatat inca?

    Ce nu mi-as fi dorit si am capatat! E fantastic si sunt recunoscatoare din toata fiinta mea pentru toate lucrurile care mi s-au intamplat si care m-au facut sa ma relaxez, sa ma umplu de energie si sa intru in toamna cu chef de munca, de viata si de... vacanta, culmea! Sper ca ingerasul meu sa ma asculte!

    EXTRAVAGANTA

    "Zig-Zagga Extravaganza" combina piese scrise in ultimii opt ani, care au avut videoclipuri si au fost cantate in concerte, dar n-au mai fost incluse pe vreun album. Cantecele sunt scrise de Loredana in colaborare cu Marian Ionescu, Razvan Mirica, Alex Ionescu si Liliana Stefan. Primele doua extrase sunt Zig-Zagga si Extravaganza, pentru cel de-al doilea realizandu-se un videoclip extravagant, filmat la Las Vegas.

    Loredana face un duet inedit cu top-modelul international Shakara Ledard in piesa "Regina pentru o seara". Shakara a mai colaborat cu Lenny Kravitz, Usher, Janet Jackson si TLC.

    Shopping - Marina Almasan cumpara solduri din Europa

    CRISTINA OLOGEANU

    Directoarea departamentului Divertisment al Televiziunii Romane tocmai s-a intors dintr-o vacanta europeana de doua saptamani. A vizitat mai multe tari impreuna cu sotul ei, Victor Socaciu, cu fiul cel mic - Victoras si cu fiica cea mare - Marina. "Am fost in Ungaria, Germania, Austria, Cehia, Slovacia. Tot acest periplu m-a usurat de aproximativ 1.500 de euro", spune teverista. In Budapesta, familia a vizitat cel mai mare parc zoologic din Europa. O zi intreaga le-a luat plimbarea asta.

    In Viena au fost in cel mai mare parc de distractii, unde au cheltuit 200 de euro. Aceasta vizita s-a lasat cu numeroase cucuie. "Ne-am dat in toate masinutele si trenuletele posibile. Am fi vrut sa mergem si in casa cu oglinzi, dar, pentru ca era prea scump, i-am lasat doar pe copii sa mearga. Dupa o jumatate de ora am intrat in panica pentru ca nu mai ieseau de-acolo. L-am rugat pe baiatul care rupe bilete sa ne recupereze copiii. Cand i-a adus, erau speriati de moarte si plini de cucuie. Dadusera de nenumarate ori cu capul in peretii despartitori din sticla aflati printre oglinzile din care era format labirintul." Familia a vrut sa se dea si in roata, dar s-a renuntat din cauza seniorului, care are rau de inaltime.

    Din excursie, Marina & Co s-au intors cu multe bagaje. "Am cumparat foarte multe haine. Si, pentru ca fata mea a intrat anul acesta la Liceul Jean Monnet i-am facut hatarul si i-am cumparat o gramada de haine pentru garderoba de clasa a noua. Dar am mers prin raioanele cu solduri, cu reduceri" - nu de alta, dar ar fi ajuns la sapa de lemn.

    LA CALD

  • HORIA MOCULESCU, "SUNAT" DE DOCTORUL CIOMU. Festivalul Callatis nu inseamna doar o concentrare de forte pentru ca manifestarea sa dea bine la televizor, ci si momente de relaxare. Numai ca aceste putine clipe de destindere s-au transformat cu cateva zile in urma in grimase de groaza pentru unii dintre cei implicati in realizarea festivalului. Batranul lup de mare, pentru ca tot suntem pe puntea unei nave transformate in scena, l-am numit aici pe Horia Moculescu, a fost sunat de nimeni altul decat celebrul medic Naum Ciomu. Asa-zisul doctor i-a transmis compozitorului ca este gata sa-si puna la dispozitie experienta profesionala, deoarece a auzit ca Moculescu are nevoie de o interventie chirurgicala. Livid, "craiul" muzicii usoare romanesti a refuzat, spunand ca este vorba despre o neintelegere. Acestei farse i-au mai cazut prada Gabriel Cotabita si directorul festivalului, Cornel Diaconu. Sursele noastre ne-au informat ca autorul momentelor de soc a fost bine cunoscutul umorist si realizator tv, Dan Mihaescu. (Horatiu Tudor)

  • COSTI IONITA CANTA IN AMERICA. Nu putine sunt afisele de pe Litoral cu Costi Ionita in capul listei. Numai ca persoanele care vin la spectacolele cu pricina au surpriza sa constate ca Ionita nu canta. Se pare ca el a semnat un contract prin primavara cu organizatorii, acestia au tiparit zeci de mii de afise cu manelistul cap de afis, iar din iulie Costi le canta romanilor din America. Cu toate astea, nu au fost schimbate afisele pe care Costi este trecut la loc de cinste. Omul care se ia dupa aceste bucati de hartie lipite pe stalpi ori pe panouri de afisaj ia teapa. Pe cand cel care vine la spectacol dupa ce l-a auzit pe omul cu portavoce de pe plaja stie din start ca nu va canta Costi, pentru ca vanzatorii ambulanti au fost deja instruiti sa nu mai pomeneasca numele manelistului. Astfel, Costi Ionita reuseste o performanta demna de Cartea Recordurilor: canta pe doua continente in acelasi timp. (Cristina Ologeanu)

    ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 17 august 2004

    Panjabi MC a fost gonit de pe scena

    Vedetele au nume de cocktail

    Cu vedere la plaja

    Litoralul azi
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden