x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

08 Apr 2006   •   00:00

Soacra de vanzare


Steve Owen, de 42 de ani, din Marea Britanie, a postat pe eBay un anunt prin care isi scoate soacra la licitatie, informeaza The Sun. Pretul de pornire este de o lira sterlina, iar categoria la care a fost incadrata Caroline Allen este "Obiecte ciudate", cu mentiunea "foarte uzata".

Berlin - Mozart pe ritm hip-hop


Opera lui Mozart "Cosi fan tutte", in versiune hip-hop, a fost pusa in scena de un grup de elevi berlinezi, pentru a sarbatori Anul Mozart, transmite AFP. Aceasta montare a fost realizata pentru a demonstra ca un compozitor nascut acum 250 de ani poate inca oferi idei tinerelor generatii de astazi. Prima parte a operei, compusa in 1790, la Viena, respecta cu fidelitate ritmul impus de Mozart. Apoi, se aud primele acorduri de hip-hop. DJ-ul Sil-Yan Bori, de 21 de ani, incepe sa conduca orchestra in timp ce, pe scena, apar 40 de dansatori de hip-hop cu pantaloni foarte largi. Dansatorii au avut la dispozitie opt luni pentru a crea propria coregrafie care sa ilustreze tema centrala a operei "Cosi", infidelitatea. Adolescentii, care inainte adormeau daca auzeau muzica de opera, dupa cum au marturisit unii dintre ei, au prins astfel gustul pentru muzica clasica.

Cairo - Casatorii in masa


Intr-o sala special amenajata, situata in stadionul International din Cairo, s-a desfasurat ceremonia de casatorie a nu mai putin de 500 de cupluri de diferite religii. Actiunea a fost sponsorizata de un om de afaceri egiptean.

Efractie - Si-a gatit snitele in alta casa


Un american - cherchelit bine dupa o noapte de betie - a fost arestat pentru ca a intrat intr-un apartament strain, unde a inceput sa-si gateasca snitele de porc, relateaza Rompres. Glen Falls, in varsta de 37 de ani, a fost acuzat de furt si violare a unei proprietati private. Proprietarii de drept ai apartamentului au sosit acasa la orele diminetii, descoperind ca in propria baie se afla un strain care-si face dus. De asemenea, la bucatarie, mai multe bucati de carne de porc erau puse la prajit, iar alarma de fum fusese pur si simplu smulsa de pe tavan. Se pare ca intrusul traise in apartament cu multi ani in urma, iar locatarii il cunosteau, dar doar dupa numele mic.

Trend imobiliar - Sex contra chirie


Barbati instariti din orasul american New York au dat mai multe anunturi pe un site de internet foarte accesat in care precizeaza ca inchiriaza camere gratis pentru femeile care sunt dispuse sa le ofere, in schimb, mici favoruri sexuale, relateaza cotidianul The New York Daily News. "Tot ceea ce caut este o femeie atractiva, jucausa si supusa, care nu se va inhiba atunci cand va auzi propunerea mea - inchirierea gratis a apartamentului meu in schimbul unor contacte sexuale", asa suna anuntul unui barbat de 33 de ani din Williamsburg, Brooklyn, care a adaugat ca apartamentul este dotat cu televizor, DVD player, computer conectat la Internet si telefon. Politia newyorkeza a avertizat ca acest gen de mesaje echivaleaza cu indemnarea unei persoane de a se prostitua.

Top - Audrey Hepburn, cea mai "buna" femeie


Legenda Hollywoodului, Audrey Hepburn (foto), a fost aleasa cea mai frumoasa femeie a tuturor timpurilor de cititoarele editiei britanice a publicatiei New Woman Magazine. Cele peste 5.000 de femei chestionate le-au plasat pe urmatoarele locuri pe Grace Kelly, Sophia Loren si Marilyn Monroe. A cincea pozitie a fost ocupata de top-modelul Cindy Crawford. Printre primele cele mai frumoase zece femei de pe planeta au ajuns si Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones, defuncta printesa Diana si Scarlett Johansson. Controversatul top-model Kate Moss s-a plasat pe locul 11, ea fiind urmata de o alta faimoasa diva de la Hollywood - Elizabeth Taylor. Rusoaica Anna Kurnikova, celebra tenismana, incheie clasamentul revistei New Woman Magazine, ea plasandu-se pe locul 100.

Filipine - Regina gunoaielor


Concursul de frumusete din orasul filipinez Taguig va fi castigat de acea tanara care va reusi sa stranga cei mai multi bani din vanzarea de gunoi, informeaza Rompres. Potrivit conditiilor de participare elaborate personal de sotia primarului din Taguig, Kaye Tinga, cele 22 de tinere vor trebui sa adune gunoiul din preajma caselor lor, sa-l sorteze si sa il vanda negustorilor de lucruri vechi, dar numai celor acreditati in acest scop. Invingatoare va fi proclamata aceea dintre tinerele frumuseti locale care va reusi sa stranga cei mai multi bani din vanzari. "Regina frumusetii si gunoaielor" va beneficia si de un premiu: 20% din suma totala castigata de participante in luna mai. Restul sumei va fi folosit in vederea intretinerii spatiilor verzi din cartierul in care locuieste castigatoarea.


Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place


In cadrul Saptamanii modei desfasurate in Mexico City (capitala Mexicului) a avut loc prezentarea colectiei de lenjerie intima a casei "Leonisa". Potrivit vorbei din batrani, ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. Asa ca nu putea face exceptie publicul masculin. Barbatii prezenti in sala au fost lasati cu gura cascata de catre incantatoarele urmase ale Evei care au evoluat pe podium.
×
Subiecte în articol: antimonden