x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

16 Iul 2005   •   00:00
Lume, lume...

"Sampanie" la 30 de grade Celsius


Trei angajate ale unui muzeu din Tokio au misiunea de a pastra o temperatura constanta, astfel incat opera de arta a arhitectului japonez Kengo Kuma sa nu-si schimbe forma si dimensiunea. Capodopera ce imita o bula de sampanie a fost creata dintr-un aliaj care se contracta daca temperatura scade sub 30 de grade celsius.

"Miss"-ul a fost barbat


Castigatoarea unui concurs de frumusete din Germania a dezvaluit ca pana acum doi ani era... barbat. Kira (24 de ani) s-a simtit tot timpul o femeie "captiva" intr-un trup de barbat. A "indreptat lucrurile". Iar juriul concursului Miss Marksmen Festival 2005, tinut in Hanovra, au desemnat-o cea mai frumoasa.

Nunta - Aguilera, vrea rochie de mireasa de la Paris


Christina Aguilera va angaja un creator de moda francez care sa-i faca rochia de mireasa. Vedeta s-a aratat interesata de modelele Casei Christian Lacroix, in timpul Saptamanii Modei care a avut loc la Paris. "Este cel mai bun in ceea ce priveste rochiile de mireasa, asa ca abia astept sa vad ce are in magazin. A fost vorba de o calatorie de placere pentru a vedea ce pot gasi aici pentru nunta", a declarat Christina, care se va casatori cu Jordan Bratman in luna decembrie.

Mister - S-a trezit din femeie, barbat


O femeie si-a vazut visul cu ochii. Thin Sandarin, o tanara vanzatoare de pui, si-a dorit dintotdeauna sa se fi nascut barbat. Teoretic, n-avea alta solutie decat sa se-mpace atat cu gandul ca n-a fost sa fie, cat si cu dotarile specific femeiesti. Asta pana cand, intr-o seara, s-a trezit ca i se-ndeplineste dorinta. Avea penis, iar sanii disparusera ca prin minune. N-a trecut mult, si locuinta ei s-a transformat in adevatat loc de pelerinaj, locuitorii satului fiind convinsi ca e vorba de magie, mai ales ca in noaptea evenimentului fusese luna plina. In prezent, fata care si-a schimbat deja numele intr-unul cu rezonante masculine, asteapta rezultatele testelor de specialitate.

Arestare - Acuzata ca a nascut beata


O femeie a fost arestata pe motiv de neglijenta dupa ce a nascut in stare de ebrietate. Melissa Irene Tanner (37 de ani) depasise de trei ori limita legala de alcool in sange, iar bebelusului i s-au administrat mai multe medicamente pentru a se contracara efectul bauturii. Nou-nascutul si ceilalti sase frati au fost luati in custodie de reprezentanti ai unui serviciu de asistenta sociala.

Aniversare - 50 de ani de Disneyland


Compania de divertisment Disney va sarbatori 50 de ani de la inaugurarea Disneyland, parcul sau de distractii din California, transmite AFP. In iulie 1954, constructia Disneyland a inceput la Anaheim, la sud-est de Los Angeles, lucrarile fiind finantate gratie unei colaborari intre Disney si reteaua de televiziune ABC. Parcul si-a deschis portile la 17 iulie 1955. Parcul, care a atras nu mai putin de 515 milioane de vizitatori, are 60 de atractii, situate pe circa 35 de hectare. Daca initial un dolar era suficient pentru a patrunde in regatul lui Mickey Mouse, acum cel mai ieftin bilet este de 56 de dolari .
×
Subiecte în articol: antimonden