x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lux și extravaganță la petrecerea Victoriei Bekham. Reuniunea Spice Girls

Lux și extravaganță la petrecerea Victoriei Bekham. Reuniunea Spice Girls

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   20:30
Lux și extravaganță la petrecerea Victoriei Bekham. Reuniunea Spice Girls
Sursa foto: Hepta

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani, marcați de o petrecere de pomină.

La eveniment au participat peste 100 de invitați însă cadoul serii a fost reuniunea trupei Spice Girls. La finalul petrecerii, David Beckham și-a căra soția în spate până la mașină. 

Membrele trupei au apărut într-un filmuleț de la petrecere, filmat de chiar soțul fostei Posh Spice. Acesta a devenit viral pe rețelelel sociale, adunând peste un milion de aprecieri pe Instagram. 

David Beckham a purtat un costum clasic - sacou, cămaşă albă şi papion negru - iar Victoria a ales o rochie verde, semitransaprentă.

Seara s-a terminat cu David Beckham ducându-și soția în spate până la maşina de lux care urma să-i ducă acasă. Creatoarea de modă şi-a rupt piciorul în urmă cu 2 luni, chiar de ziua îndrăgostiţilor.

Înainte de sărbătorirea zilei sale de naștere, Victoria a postat pe Instagram că se simte "incredibil de binecuvântată că a atins această piatră de hotar" și a adăugat că este recunoscătoare pentru "dragostea necondiționată și sprijinul" lui David.

Trupa a realizat un turneu în 2019 dar Victoria a refuzat să participe. Ea i-a spus atunci prezentatoarei americane de televiziune Ellen DeGeneres că "pur și simplu nu i s-a părut că este cel mai potrivit lucru de făcut", dar a adăugat "Voi fi întotdeauna Posh Spice".

Cântărețul Marc Anthony, nașul fiului Victoriei și al lui David, Cruz, și actrița Eva Longoria - nașa fiicei lor Harper - au participat la petrecere. Alte celebrități aflate la ziua de naștere a Victoriei au fost Tom Cruise și Salma Hayek, precum și Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham și Gordon Ramsay, conform Sky News, citat de observatornews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×