x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Majorat - Se face soferita

Majorat - Se face soferita

08 Sep 2004   •   00:00

Alina Sorescu, eleva in clasa a XII-a, se pregateste de scoala. "Este un an greu pentru mine si sper sa termin liceul cu note mari, nu-mi fac probleme, dar ca orice elev care are de sustinut Bacul anul acesta, nu pot sa spun ca nu am emotii", ne-a spus artista, care a implinit de curand varsta de 18 ani.

CRISTIANA MITROI

Cu aceasta ocazie a organizat doua petreceri, una in Bucuresti, iar cealalta la mare, unde a invitat multa lume. "Desi a fost greu sa-i adun pe toti prietenii mei intr-un loc, am reusit si de aceea am organizat doua petreceri, tocmai pentru ca nu am vrut sa lipseasca nimeni", si-a motivat Alina intentia pe care a avut-o. De ziua ei a primit numeroase cadouri: haine, parfumurile ei preferate si foarte multe flori. Dar, cu toate acestea, cel mai frumos cadou si l-a facut chiar ea, cu doua saptamani mai tarziu, cel mai recent album, "In al 9-lea cer", de care s-a bucurat enorm si pentru care a muncit de zor.

Acum, dupa ce a implinit 18 ani, Alina si-ar dori sa-si ia si carnetul de conducere. "Am vrut sa ma inscriu la o scoala de soferi, dar din pacate am fost ocupata cu concertele pe care le-am avut prin toata tara. Am avut filmari pentru Antena 1, acum ceva vreme, cu George Grigorescu, campion la automobilism, de la care am invatat sa manevrez pedalele, desi recunosc ca nu cunosc pe deplin sa conduc." Alina va participa curand la filmarile emisiunilor "Ciao, Darwin!" si "Folclorul contraataca".

PE SOSEA

"Am avut filmari pentru Antena 1, acum ceva vreme, cu George Grigorescu, campion la automobilism, de la care am invatat sa manevrez pedalele, desi recunosc ca nu cunosc pe deplin sa conduc".

×
Subiecte în articol: antimonden