x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Meniu in italiană

Meniu in italiană

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    15 Oct 2007   •   00:00
Meniu in italiană

Sătul să tot fie hăituiţi de italieni şi scoşi ţapi ispăşitori in absolut toate problemele cu care se confruntă peninsularii, un romăn mai şugubăţ s-a găndit să le plătească o mică poliţă. Ia priviţi atent ce scrie pe meniu!

Sătul să tot fie hăituiţi de italieni şi scoşi ţapi ispăşitori in absolut toate problemele cu care se confruntă peninsularii, un romăn mai şugubăţ s-a găndit să le plătească o mică poliţă. Ia priviţi atent ce scrie pe meniu! Iar specialitatea respectivă costă 12 euro.

DUPĂ GRATII - Rapperul T.I., arestat pentru că a cumpărat arme

Agenţii federali americani l-au arestat pe T.I., căştigător al unui Grammy, pentru că a cumpărat ilegal arme. Oamenii legii au precizat că l-au reţinut pe rapper in Atlanta in momentul in care primea trei mitraliere. Totul a urmat unei operaţiuni sub acoperire care a inceput la 2 octombrie, cănd agenţii au aflat că un individ vrea să cumpere mitraliere fără să le inregistreze.

CĂLĂTORIE - In compartimentul trenului de aterizare

Autorităţile malayeziene au deschis o anchetă pentru a stabili modul in care un palestinian a reuşit să urce in compartimentul trenului de aterizare al unui avion spre Singapore. Osama R.M. Shublaq a uimit personalul de pe Aeroportul Changi din Singapore după ce a ieşit din trenul de aterizare.

×
Subiecte în articol: antimonden