x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Metamorfoză:“Calul” cu proteză dentară

Metamorfoză:“Calul” cu proteză dentară

de Anca Stanescu    |    06 Apr 2008   •   00:00
Metamorfoză:“Calul” cu proteză dentară

Zilele trecute, gaşca MTV a luat cu asalt studioul ProFM. DJ Escu şi Bogdan Nicolai, prezentatorii emisiunii ProFM'sCOOL, s-au trezit, în plină emisiune, cu nă­vă­litori puşi pe dis­trac­ţie.

Zilele trecute, gaşca MTV (foto) a luat cu asalt studioul ProFM. DJ Escu şi Bogdan Nicolai, prezentatorii emisiunii ProFM'sCOOL, s-au trezit, în plină emisiune, cu nă­vă­litori puşi pe dis­trac­ţie. VJ Ela şi VJ Paul au venit să îl vi­zi­teze pe noul lor coleg, DJ Escu! Şi dacă tot au venit, au rămas ală­turi de cei doi DJ şi au povestit despre viaţa lor din liceu. Surpri­ze­le nu s-au lăsat aşteptate, cea mai “tare” fiind aceea că VJ Ela nu a fost dintotdeauna atît de atră­gă­toare ca în prezent. “În liceu eram obeză şi purtam aparat dentar. Po­recla mea era Calul”, a povestit Ela rîzînd.

 

PROMISIUNI. VJ Paul, care îşi face simţită prezenţa în fiecare Weekend Special MTV, este absolvent de liceu în limba germană. Din când în când, VJ Oana, care avea în acelaşi timp emisiune la ProFM Dance, urca până în studioul ProFM pentru a fi alături de noii săi colegi. Gaşca MTV a fost însă incompletă, în­re­gis­trân­du-se absenţe motivate: Cristi Stan­ciu prezenta “MTV By Re­quest”, aşa cum face în fiecare luni, iar VJ Dox a promis ca vine săp­tă­mâ­na viitoare alături de R.A.C.L.A, Da Hood Justice, Brugner şi alţii din sindicatul RANS pentru a-şi şterge absenţa din catalog.

×
Subiecte în articol: antimonden