x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Michael Bolton a cântat la cazino

Michael Bolton a cântat la cazino

de Catalina Iancu    |    28 Iun 2009   •   00:00
Michael Bolton a cântat la cazino

Sâmbătă seară s-a inaugurat un nou cazino în Bucureşti, eveniment la care a fost prezent şi Michael Bolton, în calitate de invitat, dar şi de interpret.



Cei aproximativ 400 de oaspeţi şi-au făcut apariţia rând pe rând, transformând parcarea cazinoului într-o veritabilă expoziţie de limuzine de lux. Printre aceştia s-au aflat numeroşi oameni de afaceri, personalităţi (Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia, Nora şi Joseph Seroussi), dar şi nelipsita Monica Columbeanu.

O echipă a televiziunii Rai Uno a venit special la Bucureşti pentru a realiza un material despre eveniment, dat fiind faptul că Riviera Casino se doreşte a fi una dintre cele mai rafinate locaţii. Tocmai de aceea, organizatorii au amenajat un lounge chiar pe malul Lacului Tei. Şi tot acolo a avut loc o scurtă prezentare de modă semnată Valeria Marini. Vedeta italiană, împreună cu designerul Cătălin Botezatu au fost amfitrionii serii.

Frumoasa actriţă i-a fermecat pe cei prezenţi şi, alături de creatorul român, a transformat momentele prezentării într-un adevărat show. Surprizele nu s-au oprit aici, căci cea de-a doua parte a evenimentului s-a desfăşurat la, Grand Ballroom Bamboo, un loc transformat peste noapte într-o sală asemănătoare exclusivistelor cazinouri din Baden Baden, în care numai aranjamentele florale de la mese au costat peste 10.000 euro.

Botezatu a uimit şi de această dată printr-un fashion show atipic. Designerul şi-a prezentat colecţia de haute couture cu care a făcut recent furori în Jamaica, semnând şi "regia": modele au jucat rolul unor dive pasionate de jocul la ruletă. După o scurtă pauză în care invitaţii s-au delectat cu felul principal dintr-un meniu rafinat, Michael Bolton a interpretat live câteva dintre cele mai frumoase melodii de dragoste.

Mini recitalul acestuia poate fi considerat un adevărat moment de colecţie, dat fiind faptul că artistul nu obişnuieşte să cânte decât în cadrul marilor concerte. Interpretul însă a fost foarte punctual. A sosit cu un sfert de oră înainte de a intra pe scenă, a stat împreună cu stafful său într-unul din VIP Room-urile clubului Bamboo, nu a avut nici un fel de pretenţii, iar după concert a plecat imediat la hotel.

×
Subiecte în articol: antimonden