x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Minculescu nu se uzeaza la spalat

Minculescu nu se uzeaza la spalat

02 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Mamaia a fost gazda unor superconcerte. Daca vineri seara a mai fost cum a mai fost, sambata, toata rockerimea s-a adunat in statiune, pentru concertul Iris.
CATALINA IANCU

Printre formatiile care au evoluat pe scena Festivalului Berii s-au mai ratacit si unele de care nu s-a auzit mai deloc. Doua dintre acestea au fost April si Tomis. Intre doua reprize de concursuri si o prezentare de moda au aparut in fata publicului K-pital, Emanuel, Sexxy si Ca$$a Loco.

PROCONSUL. Capul de afis al serii de vineri a fost trupa condusa de Bodo. Desi, potrivit unei melodii a lor - "De la rusi vine fata", pentru el a venit... de la malul marii. Fiindca, dupa cum se stie, Ioana Basescu este constanteanca. De altfel, Bogdan ne-a marturisit ca, intr-un fel, marea i-a unit, si unul, si celalalt fiind indragostiti de Litoral. Fiica primarului Capitalei, cea careia, credem, i-a dedicat piesa "Nu mi-e bine fara tine", l-a asteptat in spatele scenei. Chiar si cand admiratoarele s-au inghesuit la autografe, Bodo tot dupa Ioana se uita, sa nu cumva sa i-o fure cineva.

NONCONFORMISM. Sambata au continuat concursurile si prezentarile de moda, iar pe scena s-au perindat Selena, Mandinga, @mix. Antract a facut furori printre rockerite. Vocalistul Paur n-a stat nici o clipa locului, nici pe scena, nici in culise. Astfel ca era aproape imposibil sa-i faci o fotografie in care sa-l prinzi in intregime. Evident, piesa de rezistenta a fost "Carciumareasa". Dar nu au lipsit nici "Una intr-un milion" si alte piese care au ajuns in varful ierarhiilor. Cum despre casatorie se spune ca e finalul iubirii, el a exemplificat ideea prin melodia cu nevasta cicalitoare. Ironia versurilor a fost completata de prezentarea nonconformista pe care a facut-o colegilor sai. Astfel, chitaristul a fost asociat cu personajul omonim Manole, cel prins "cu dansa-ntr-insa", mai precis in pat cu nevasta din melodie. Pe basistul Bobita l-a indicat drept "baiatul cu parul chel". Nici ceilalti colegi nu au scapat de "sagetile" lui Paur: "La clape, Fernando, cel coborat din telenovele!" si "Ala care face multa galagie acolo, in spate, la tobe: Cosmin".

PE DE LATURI. Dupa ei a urmat fata care canta "Strange-ma in brate pana numar la trei". Cu microfonul intr-o mana si cu degetele de la cealalta-n urechi, solista de la Activ s-a tot chinuit sa-si interpreteze hit-ul, dar a falsat de-a rupt. Pacat, caci melodia ei se aude peste tot pe Litoral. Se vede treaba insa ca numai playback-ul ii iese bine. Toata lumea se intreba cine este DJ Protect, caci asa era trecut pe mapa de presa. Cand colo, era vorba despre DJ Project. Brusc, s-a schimbat situatia. Caci solista s-a descurcat destul de bine.

MEGACONCERT. Rockerii de pe intreg Litoralul s-au adunat la Festivalul Berii, caci urma sa cante o formatie de legenda: Iris. Fanii s-au speriat ingrozitor, caci Cristi Minculescu a coborat dintr-un Mercedes busit in fata. Am aflat ulterior ca automobilul este al managerului trupei, Cosmin Nicoara, si ca incidentul s-a produs in urma cu ceva vreme, iar in timpul accidentului "irisii" nu se aflau cu el. Nici n-a coborat bine Cristi Minculescu din masina, ca a si fost asaltat de fani. Solistul a vorbit cu un grup de tineri din Carei, care purtau tricouri cu chipul lui. Minculescu i-a intrebat daca nu se uzeaza la spalat. Iar acestia au raspuns la unison: "Pai, avem grija sa nu se strice chipul dvs.!". Nebunie mare, toata lumea canta si dansa, de la pletosii care isi scuturau podoaba capilara, pana la cei ramasi de la concertul trupelor disco, ei fiind convertiti macar o vreme la rock. Pana si cameramanii topaiau pe trepiede si cantau piesele de rezistenta ale "irisilor" in timp ce filmau concertul.

DIVERTISMENT

Gyorfi, amatoare de cercei din plastic

Desi ii merge bine din punct de vedere financiar, Daniela Gyorfi a renuntat la bijuteriile din aur si s-a plastificat. A facut insa o fixatie pe cercei galbeni, ce-i asorteaza cu rochia de aceeasi culoare in care apare pe scena. (Simona Ecovoiu)

CONDICA DE RECLAMATII

  • LAURA STOICA E NEMULTUMITA DE STAREA VREMII. "Vara asta parca nu e vara. E o vreme mai mult de toamna, in care soarele se joaca de-a v-ati ascunselea cu noi." Viata e grea la mare, crede interpreta. Dar pentru alte motive decat cele la care va ganditi. "Nu mai apuc sa dorm decat vreo doua ore pe noapte. Distractia e asa de mare si cant pana dimineata de nu mai apuc sa ma odihnesc", s-a plans Laura. La capitolul mici nemultumiri, solista mai bifeaza serviciile. "Bucatarii prepara greu ciorba, iar ospatarii o servesc si mai greu. Dar sa-i intelegem si pe ei, ca sunt la munca, in timp ce noi suntem in concediu."

  • SANDA LADOSI NU SUPORTA AGLOMERATIA. "Am fost la Mamaia, cu o cantare. Nu am putut sa nu remarc ce aglomeratie infernala e acolo. Nu ai unde sa-ti parchezi masina, nu ai cum sa mergi pe jos ca te izbesti de oameni. E un du-te-vino continuu, care pe mine ma oboseste foarte tare. Si eu am fost doar in trecere pe acolo. Nu stiu cum rezista oamenii care vin in concediu la Mamaia. In loc sa nu mai fii stresat si sa te bucuri de vacanta si de mare, cauti sa te strecori prin multime. E mai rau ca in piata", spune Sanda. (Dana Ciobanu)

    Jurnalul National, in misiune pe Litoral

    Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute) ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

    Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden