x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miniconcert - O noapte de regal Cargo pentru 250 de rockeri

Miniconcert - O noapte de regal Cargo pentru 250 de rockeri

25 Sep 2004   •   00:00

Fosta trupa a lui Kempes a sustinut joi seara, intr-un club bucurestean, un concert live in prezenta a 250 de fani ai rock-ului.

ADRIAN VADUVA

In deschidere a cantat formatia Regal, tot din Timisoara, care si-a lansat albumul "Despre noi, caini si femei". Seria concertelor live din clubul Escape a continuat joia trecuta cu alte doua trupe rock: Cargo si Regal. Cei patru baieti s-au straduit foarte mult sa impresioneze, dar publicul prezent in club nu a fost foarte incantat de prestatia lor. Aceasta si pentru faptul ca programul initial nu a fost respectat. Se anuntase ca Regal va urca pe scena in jurul orei 21:00, dar abia pe la 22:30 si-a inceput recitalul, care a durat in jur de 30 de minute. Pentru prima data, fanii trupei Cargo au asistat si la "probe de sunet in direct" pret de un sfert de ora, impresarul Paul Nanca spunand ca "este mai bine asa decat sa vii cu CD-ul". In cele din urma, iubitorii muzicii rock prezenti s-au trezit din amorteala si au inceput sa se manifeste galagios, asa cum le sta bine unor rockeri adevarati. Jocul de lumini si fumigenele au contribuit si ele la crearea unei atmosfere incendiare.

DEDICATIE. Publicul i-a primit pe Adrian Igrisan&Co cu bratele deschise, scandandu-le numele minute in sir. Atmosfera a devenit cu adevarat fierbinte o data cu primele acorduri, iubitorii formatiei cantand si dansand alaturi de idolii lor. Dupa ce-a de-a doua melodie, vocalistul formatiei le-a spus celor prezenti: "Din pacate nu sunt in forma in aceasta seara, pentru ca inainte de probele de sunet la care ati asistat si voi am fost anuntati ca un prieten foarte drag noua a avut un accident de motocicleta si a trecut in lumea celor drepti. Piesa "Aproape de voi" ii este dedicata". Concertul a durat toata noaptea, spre deliciul rockerilor. Show-ul continuA. Concertele live din Escape nu se opresc aici, alte nume grele ale rock-ului romanesc vor concerta pe scena clubului. Saptamana viitoare va fi randul trupei "Vita de vie", iar in urmatoarele saptamani isi vor face aparitia "Vama Veche" si formatia basarabeana "Zdob si Zdub".

ASA LE-A FOST SCRIS

Trupa Cargo este blestemata. Mai multi membri au fost implicati in accidente rutiere. In anul 1995, fostul vocalist Ovidiu Ioncu, poreclit "Kempes", a fost la un pas de moarte, dupa ce a avut un grav accident cu motocicleta. Pe 30 iulie 2001, dupa concertul de la Festivalul Motociclistilor de la Sibiu, chitaristul Adrian Igrisan, actualul vocalist a cazut de pe motocicleta, fracturandu-si piciorul. Desi s-a refacut abia dupa cateva luni, artistul nu a renuntat la concertele programate, demonstrand ca este un adevarat profesionist.

×
Subiecte în articol: antimonden