x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mireasa cu guler de vulpe

Mireasa cu guler de vulpe

02 Noi 2004   •   00:00

Duminica, la Opereta, a avut loc o prezentare de moda de cinci stele, semnata Oana Niculescu Mizil, nepoata fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil. Pacat ca, pentru a vedea noua colectie, invitatii au fost nevoiti sa as-tepte mai bine de doua ore, din motive pe care numai organizatorii le cunosc.

SIMONA ECOVOIU

CREATII. Oana Mizil si miresele ei de cinci stele
LICURICI. Treaba e ca distinsele invitate au venit incaltate cu pantofi cu toc inalt si, din cauza oboselii, isi mutau greutatea de pe un picior pe altul. Multe dintre ele au purtat rochii cu "licurici", adica cu fir lame, moda anilor ’80, si jurai ca au nimerit la o nunta de cantina. Dar nu toata lumea are bani sa-si reactualizeze tinutele de seara, asa ca nu dam nume. Ma rog, muzica a inceput, primele manechine si-au facut aparitia. Dar am avut emotii pentru fiecare, caci bietele de ele urcau si coborau treptele, imbracate cu rochii foarte lungi. S-au descurcat onorabil simpaticele fotomodele, ca doar au trecut si prin experiente mai triste.

IN CULORI. Tinutele se asortau pana si cu ochelari de soare sau de vedere. Oana Mizil a folosit materiale foarte scumpe, broderiile de mana pe rochiile de seara fiind specialitatea casei. Si costumele, stil Coco Chanel, au facut furori printre sotiile directorilor de firme. Au fost prezentate si cateva modele pentru femeile ce se doresc nonconformiste, dar in ace-lasi timp elegante. Daca e sa ne luam dupa aceasta prezentare, mov, lila, negru, rosu sunt culorile care se poarta in aceasta toamna. Problema e cum le asortezi, ca sa nu cazi in cealalta extrema, a penibilului. Palariile si sepcile sunt, din nou, in voga. Cat priveste rochiile de mireasa, lumea a avut un pic de comentat. Ati vazut vreodata o mireasa cu guler de vulpe si cu un buchet in alb-negru? Daca nu, alaturam acestui material si poza cu pricina, iar daca modelul va face cu ochiul, nu va ramane decat sa-l copiati. Dupa show am fost invitati la un bufet suedez. Va puteti imagina cucoane si domni cu aere de boieri, dand din coate, cu farfuria in mana, sa prinda o felie de branza?

×
Subiecte în articol: antimonden