x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/DETECTOR DE PURICI - 24 iunie 2004

MONDEN/DETECTOR DE PURICI - 24 iunie 2004

24 Iun 2004   •   00:00
Sapca asortata cu mazarea. Ca sa ne arate cat de repede gateste ea (caci a precizat ca asteapta musafiri), Ana Maria Moldovan, bucatareasa care i-a luat locul Simonei Mihaescu, si-a pregatit Reteta de Acasa c-o sapca verde pe cap. Si ne-a spus ca se asorteaza cu mazarea. Noroc ca a descoperit conexiuni numai intre culori caci, daca trece si la forme, ne intrebam ce asocieri va mai face cu morcovul, ridichile, ouale, mararul si alte ingrediente. Revenind la sepcuta, daca tine cu tot dinadinsul sa nu-i cada vreun fir de par in mancare, mai simplu ar fi sa-si puna o bonetica.

Nudism in costum de baie. Rocsana Marcu a aparut la ultima editie din acest sezon a emisiunii "Ciao, Darwin!" in postura de conducator al taberei "Nudistilor". Cu doar cateva zile in urma, Rocsana declara ca nu face niciodata plaja topples, fiindca nu e bine pentru organism. Deh, la fel a zis si ca nu se va dezbraca pentru vreo revista destinata barbatilor si pana la urma tot si-a scos hainutele. Ramane sa vedem si daca-si va schimba parerea si in ceea ce priveste efectul razelor ultraviolete.

Intrebari inutile. Lucian Viziru a preluat de la Corina Danila atat "Povestirile", cat si oftaturile cu care ne-a obisnuit prezentatoarea aflata acum in concediu de maternitate. Mai mult, atunci cand nu citeste de pe prompter, Viziru da cu bata-n balta. Dupa ce a fost difuzata o inregistrare cu o batrana care i-a povestit reporterului toate necazurile ei, Lucian, care parea complet pe dinafara, a intrebat-o aceleasi lucruri. Iar aceasta a mai spus o data ce zisese si in materialul cu pricina. Cand femeia a marturisit, printre lacrimi, ca i-au murit toti cei patru copii, Viziru a pus bomboana pe interviu: "De ce credeti ca s-a intamplat asta?". Singurul raspuns la aceasta stupida intrebare ar fi ca asa a fost voia Domnului. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden