x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/INFO

MONDEN/INFO

21 Oct 2004   •   00:00

21 octombrie 2004

MEGASHOW. Trupa Voltaj pregateste megashow-ul "Povestea oricui", eveniment ce va avea loc joi, 28 octombrie, la Sala Polivalenta, de la ora 20:00. Biletele pot fi cumparate de la Sala Polivalenta, Magazinul Muzica, Magazinul Diverta din Bucuresti Mall si Magazinul Diverta din Unirea Shopping Center, cu doar 75.000 lei. Calin Goia va interpreta, in cele peste doua ore de concert, toate hit-urile trupei Voltaj, dar si melodiile de pe noul album "Povestea oricui". Spectacolul va fi inregistrat de TVR, urmand a fi difuzat in luna noiembrie. (Simona Ecovoiu)

PANA DE SCUTER. Plecat intr-un turneu in Italia, la Milano, Fuego, sau Paul Surugiu, a inchiriat cu 150 de euro un scuter, pentru a-si inlesni plimbarea prin superbul oras. S-a facut insa ca unul dintre cauciucuri sa explodeze, astfel ca Fuego s-a ales cu o julitura la picior si cu blugii rupti. Tot acolo s-a intalnit si cu doua maicute din Brazilia, carora le-a cantat in romaneste "Tatal nostru". Intors in tara, Paul Surugiu a fost invitat la Teatrul de revista "Carol Davila" din Pitesti, sa joace intr-un show. (Simona Ecovoiu)

BASMALE NEMTESTI. De fiecare data cand trece granita, Andreea Balan investeste sume mari in cadouri pentru cei dragi. Nici nu a revenit bine din Germania, ca si-a si strans membrii familiei pentru a le oferi cate un suvenir. Mama ei a primit un costum de seara, iar tatal acesteia s-a ales cu trei camasi. Nici bunicutele interpretei n-au fost uitate, bucurandu-se nevoie-mare de modernele basmale in valoare de 100 de euro. (Simona Ecovoiu)

CHITARA GIBSON. Daca tot au vizitat America, baietii de la Directia 5 au pus mana de la mana si au cumparat, cu 3.000 de euro, o chitara model Gibson. Chitara va fi folosita de Nicu Damalan si va fi prezentata fanilor in spectacolul pe care trupa il va sustine la Clubul "Stuf Vama Veche" din Bucuresti, maine, de la ora 21:00. Nicu si-a serbat ziua de nastere tot pe "Pamantul Fagaduintei", undeva, la etajul 100 al unui zgarie-nori. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden