x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Staruri de pe mapamond - 25 mai 2004

MONDEN/Staruri de pe mapamond - 25 mai 2004

25 Mai 2004   •   00:00

Cameron Diaz e posesiva. Actrita, impreuna cu iubitul ei, Justin Timberlake, fac totul impreuna. Diaz nu-l scapa nici o clipa din priviri. Nici macar la sedintele de yoga. Din aceasta cauza, Timberlake se trezeste uneori in situatii jenante. De curand, o colega „binevoitoare" s-a oferit sa-l invete pe cantaret o pozitie noua... de yoga. Norocul lui Cameron ca a fost pe faza si, nici una, nici doua, a pus-o la punct pe colega amabila. Adica i-a spus pe sleau ca, daca e sa-i arate cineva ceva lui Justin, atunci EA va fi aceea. Yogina a prins repede ideea si s-a retras in graba.

La 28 de ani, Tara Reid si-a facut doua operatii estetice. Actrita s-a saturat sa nu fie in pas cu moda. Motiv pentru care s-a hotarat sa intre si ea, „in sfarsit", in randul starurilor care apeleaza la operatii estetice. Si, ca „sa-si scoata parleala", Tara a facut chiar doua operatii simultan. Si-a subtiat buzele si si-a modificat atat forma, cat si marimea sanilor. Prietenii spun ca actritei de 28 de ani incepuse „sa-i fie rusine cu felul in care arata". Reid s-a-nchis in casa o saptamana ca sa se refaca, in speranta ca nimeni nu va sesiza trecerea brusca de la sutiene cu cupa B la sutiene cu cupa C.

Paul McCartney isi deranjeaza vecinii. Starul se pregateste momentan pentru turneul care bate la usa. Desi repetitiile au loc intr-o zona retrasa, McCartney e atat de zgomotos, incat locuitorii de la marginea celui mai apropiat oras l-au rugat sa mai reduca din decibeli. Paul a recunoscut ca a abuzat si si-a cerut scuze, promitandu-le celor care s-au plans ca, de acum inainte, va avea grija sa fie un bun vecin. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden