x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei

MONDEN/Stirile zilei

29 Oct 2004   •   00:00

29 OCTOMBRIE 2004

La puricat - Un blond printre africani

Mihai Dobre de la Suie Paparude a avut o copilarie zbuciumata. Interpretul s-a nascut in Drobeta-Turnu Severin, dar nu a stat foarte mult in acel oras. Primii doi ani din viata i-a petrecut la Cluj, dupa care s-a mutat la Onesti, unde a fost vecin cu Loredana Groza. Dupa o sedere scurta in Capitala, Dobre s-a mutat in Republica Centrafricana. "Ma simteam penibil, mai ales in primele zile de scoala. Eram singurul copil alb, colegii mei fiind nativi africani. Imi amintesc ca veneau la mine, imi atingeau fata si parul (eram blond). Fiind o fire mai timida roseam nonstop si nici nu intelegeam ce voiau de la mine, pentru ca nu cunosteam limba franceza foarte bine", a mai spus Mihai Dobre. (Adrian Vaduva)

Pinocchio - Gyorfi minte de ingheata apele

Zilele trecute s-a zvonit ca Daniela Gyorfi ar fi castigat 150 de milioane de lei la loto. Unor ziaristi le-a confirmat, altora le-a infirmat stirea. Desi in unele publicatii a dat declaratii cu lux de amanunte, cum a incercuit ea numerele, ce are de gand sa faca cu aceasta suma, pe urma a intors-o ca la Ploiesti. Luata la bani marunti, s-a jurat ca nu este nimic adevarat din tot ce s-a scris. Ca, de fapt, n-a castigat nimic. N-am inteles de ce Daniela Gyorfi minte de ingheata… silicoanele. Daca a castigat acesti bani si nu vrea sa recunoasca, inseamna ca ori ii e frica de impozitare, ori de hoti sau ascunde banii de cineva. Iar daca n-a castigat, inseamna ca voia doar sa-si mai faca putina publicitate si nu stia cum. (Catalina Iancu)

Sistem - Fata Alexandrei Ungureanu

In videoclipul piesei "Departe de tine" "apare" si vocea feminina a formatiei Sistem. Este vorba despre Alexandra Ungureanu care, pana acum, a refuzat sa apara in concerte alaturi de baietii din Sistem. Cantareata s-a multumit doar cu "aparitia" pe albumele trupei pe butoaie. Filmarile s-au incheiat apoteotic: peste artisti au fost varsate cateva butoaie pline cu vopsea fluorescenta, care le-a patat inclusiv lenjeria intima. (Adrian Vaduva)
×
Subiecte în articol: antimonden