x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei - 7 octombrie 2004

MONDEN/Stirile zilei - 7 octombrie 2004

07 Oct 2004   •   00:00

De cosmar - Un biciclist a intrat in masina Cojocaritei

Matilda Pascal-Cojocarita si-a aniversat cei 46 de ani, impliniti pe 4 octombrie. Sotul si copiii interpretei i-au pregatit o petrecere surpriza, care a tinut pana la 4 dimineata. Din pacate, la aniversare, Matilda a avut parte si de surprize neplacute. Dupa ce un biciclist a intrat in automobilul ei, Toyota Avensis, pe care-l conducea Stefan Cigu (sotul), la petrecere artista a cazut de pe scaun si s-a lovit zdravan la spate. (Roxana I. Ancuta)

Inspiratie - Pe magarusa lui Buzdugan o cheama Blondi

Daniel Buzdugan si colegul sau Mihai Morar, realizatorii emisiunii "Dimineata de menta", s-au gandit sa dea un premiu mai putin obisnuit: un magar. Doritorii au avut de indeplinit mai multe sarcini: sa-i gaseasca un nume, sa ii compuna poezii, sa-i aduca hrana, sa o spele si sa o tesale. Pe organizatorii concursului i-a impresionat sinceritatea unei adolescente. Valentina Nanca are 14 ani, este din Bucuresti si si-a dorit foarte mult animalul pe care are de gand sa-l duca la bunica sa din Calarasi. Dar partea frumoasa abia acum urmeaza: noua stapana i-a pus numele Blondi. La fel ca trupa formata din Andreea Banica si Cristina Rus. (Catalina Iancu)

Haplea - A mancat pana a facut alergie la capsuni

In drumurile lor spre concertele din tara, fetele de la Etnic opresc masina deseori ca sa-si faca plinul cu tot felul de fructe bune si proaspete, scoase la vanzare de tarani pe marginea soselei. Acum cateva zile, Betty (foto) se indrepta spre Targu-Jiu si, ca printr-o minune, solista a gasit sa cumpere niste capsuni. Pofticioasa, ea si-a luat doua galeti pline ochi. "Am mancat "cu amandoua mainile" si am facut alergie. Aveam bubite rosii pe tot corpul. Acum urmez un tratament antialergic pe tot corpul", spune Betty. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden