x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 1 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 1 septembrie 2004

01 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  1 septembrie 2004

Raluca se topeste de dorul lui Niky

Fetele de la Bambi au avut, in sfarsit, un concediu ca lumea. De aproape 10 ani, de cand si-au inceput cariera, surorile Tanase n-au stiut ce este vacanta mare. Si asta deoarece, in fiecare vara, "bambinele" au avut concerte pe Litoral. De data aceasta insa n-au mai semnat nici un contract pentru a sustine spectacole la Marea Neagra si au plecat in Olanda, la prietenul Ralucai, fotbalistul Nicolae Mitea. Asa se face ca au lasat grijile acasa si s-au plimbat prin Amsterdam, au colindat magazinele si au stat la plaja. Desi ar fi trebuit sa se intoarca la casa lor cu bateriile incarcate si rumene in obraji, interpretele sunt la fel de firave precum le stim. Inainte de-a pleca din tara, cele doua soliste intentionau sa se puna pe ingrasat. Chiar daca nici una dintre ele n-a reusit sa tina regimul bazat pe multe vitamine si proteine, ca sa nu mai vorbim despre exercitiile de fitness, de cea mica parca s-au mai prins, acolo, cateva grame. In schimb, Raluca pare si mai slabuta decat era. Oare o fi apucat-o deja dorul de iubitul ei? (Catalina Iancu)

Stranepotul lui Caragiale ii scrie versuri Oanei Sarbu

Frumoasa Oana Sarbu are un admirator fervent, in persoana stranepotului lui I. L. Caragiale, Horia Pana, pe care l-a cunoscut prin intermediul patroanei Restaurantului Jaristea, Laura Nicolau. Horia, un erudit desavarsit, desi in varsta, nu conteneste sa-si exprime simpatia in versuri romantice fata de sarmanta Oana Sarbu: "Cand te privesc/ Simt cum fierbinteala imi cuprinde trupul/ Dar stiu ca tineretea ta e departe/ De mine fiind aproape, atat de aproape/ Doar cerul…" (Horatiu Tudor)

Indiggo a concertat in baruri de negri

Din luna martie, cele doua fete de la Indiggo au avut numeroase concerte in Germania. Nu multa lume stie ca gemenele din trupa au o activitate intensa peste granita, unde intentioneaza sa-si lanseze si un album. Pe langa concertele din cluburi, surorile au cantat si in baruri frecventate de negri: "Am concertat alaturi de o trupa de instrumentisti pe care i-am cunoscut acolo si cu care ne-am imprietenit foarte repede". Cele doua Indiggo au fost invitate si la posturile muzicale de televiziune din Germania. Urmeaza sa-si lanseze un material nou de indata ce vor gasi o casa de productie care sa le promoveze albumul. (Cristiana Mitroi)

Daniel Robu canta la harpa

D’La Vegas a fost intr-un turneu in Statele Unite, unde a cantat timp de 3 saptamani. Cantarile pe care le-au avut aici au dus la intarzierea lansarii noului album, dar, cu toate acestea, cei doi spun ca in cel mult doua saptamani vor sti care este primul extras pe single. Noul album al trupei D’La Vegas se va lansa in toamna. Silvia Launeanu si Daniel Robu au lucrat aproape 5 luni pentru reusita acestui material. Stilul va fi unul mult mai elaborat, fluierul si harpa fiind noile instrumente pe care cei doi le-au folosit. "De asta data se va putea observa maiestria cu care Daniel a folosit instrumentele reci", ne-a spus Silvia. (Cristiana Mitroi)

Narcisa Suciu, la Toronto

Narcisa Suciu a fost invitata de romanii din Toronto sa cante cu ocazia aniversarii Bisericii "Sfantul Gheorghe". Se implinesc 50 de ani de la atestarea comunitatii romanesti din acest oras, eveniment pe care Diaspora a dorit sa-l petreaca alaturi de Narcisa si alte doua indragite soliste, Mirabela Dauer si Andra. Participarea celor din urma nu este sigura insa, din cauza programului pe care se pare ca-l au in acea perioada. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Anna Lesko va participa la Festivalul de la Mamaia, sectiunea "Slagare", cu piesa "Inocenta". Ea va purta vineri o rochie sexy. (S.E.)

Inaintea fiecarui spectacol, Cristina Rus de la Blondy sta cate doua ore la oglinda pentru a-si aranja parul, dar si pentru machiaj. (S.E.)

Fiica solistei Nico a facut ravagii pe plaja din Mamaia. Desi are doar 14 ani, pustoaica se imbraca sexy si are un corp superb. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden