x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 11 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 11 octombrie 2004

11 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  11 octombrie 2004

Adelline a avut o aniversare cu cantec

Vinerea trecuta, in pub&grill-ul Zvon, debutanta Adelline nu doar ca si-a sarbatorit majoratul, dar cu acest prilej si-a lansat si primul album din cariera intitulat simplu "Adelline". Tanara artista a dorit ca toti prietenii si fanii sai sa vina la aceste doua evenimente foarte importante pentru ea. Printre colegii de breasla, care au fost alaturi de sarbatorita, s-au numarat: Raoul, Quattro, Cristian Nistor si Choco-latte, care de altfel au si interpretat cate o melodie, pregatind atmosfera pentru Adelline. Cu toate ca sarbatorea implinirea a 18 ani, frumoasa blonda nu s-a sfiit sa acapareze microfonul si sa interpreteze cateva cantece aflate pe albumul de debut.
Mai trebuie adaugat faptul ca de proaspata cariera de artista a tinerei se leaga nume precum Jolt Kerestely, Monica Anghel sau Crina Mardare. Primul single Adelline, "E randul meu", se bucura de un videoclip in care pot fi remarcati striperii de la Flamingo Boys. Frumoasa blonda este o persoana foarte sociabila si echilibrata, aceasta si datorita semnului zodiacal in care este nascuta: Balanta. (Adrian Vaduva)

Adrian Enache a primit masina moca

Solistul Adrian Enache parea foarte preocupat sa obtina postul de consilier la primarie, numai ca, in aceasta perioada, e mai degraba interesat de "mustarii": "Am foarte multe concerte in tara, mustarii cum le zic eu, si nu mai gasesc timp si pentru politica". E clar ca interpretul are un an norocos, din moment ce nu mai pridideste cu invitatiile la concerte, ca sa nu mai adaugam faptul ca, dupa ce timp de un an va face reclama la o masina de lux, in valoare de 28.000 de euro, va deveni proprietarul ei, fara sa scoata din buzunar nici macar un leu. (Simona Ecovoiu)

Videoclip la prima vedere

Baietii de la Talisman au terminat filmarile celui mai recent videoclip "La prima vedere", single ce va fi prezent pe albumul cu acelasi nume. Filmarile au avut loc intr-o hala dezafectata a Uzinei Faur si au durat aproximativ 7 ore. In clip vor mai aparea, alaturi de cei cinci componenti ai trupei, 24 de figuranti, copii, tineri si batrani. De data aceasta, Talisman a renuntat la vesnicele scenarii romantice. Ideea videoclipului este una total diferita fata de ceea ce au realizat pana acum. Hala rece si pustie va da o nota contrastanta intre textul piesei si videoclip. "Va fi o adevarata surpriza, fanii nostri vor aprecia cu siguranta ideea. In clip apar cu cea mai noua achizitie a mea, o motocicleta Harley Davidson", ne-a spus Tavi Colen. (Cristiana Mitroi)

Calin Goia scoate aburi din chelie

Se pare ca solistul de la Voltaj a tras serios de fiare, caci pe brate i-au crescut pachetele de muschi in foarte scurt timp. Vocalistul nu rateaza nici o ocazie de a-si etala noua imagine de culturist. Se imbraca numai in maiouri, tocmai pentru ca admiratoarele sa vada cat de mult a lucrat la sala. Si asta chiar daca afara-i frig de crapa pietrele. La cel mai recent spectacol pe care l-a sustinut in provincie, Calin Goia a incins atmosfera la maximum, dar s-a "incins" si el, in ciuda temperaturii... de munte. A aruncat geaca de pe el si a dansat pe ritmurile "Albinutei". Era atat de infierbantat incat din chelie ii ieseau aburi. La propriu. (Catalina Iancu)

Picant

Razvan Ciobanu s-a ales cu capul spart si cu mai multe leziuni la nas, dupa ce a fost atacat de un hot care voia sa-i fure portofelul. (C.M.)

Fizz l-a provocat pe Liviu Guta sa-i demonstreze ca noua lui manea nu este copiata. Oare se pricepe la muzica atat de bine acest Fizz? (C.M.)

Anca (ex-A.S.I.A.) zicea ca se teme de razboi, de boala, de Dumnezeu. De cand a intrat in televiziune, cel mai tare-i e frica de… Carcotasi. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden