x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 11 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 11 septembrie 2004

11 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  11 septembrie 2004

Nico va colabora cu Laurentiu Duta

Nicola a scapat cu bine de operatia de apendicita de joi dimineata, iar apendicele lui Nico (Nicoleta Matei - foto) este bine sanatos, la locul lui, in ciuda faptului ca un ziar concurent a scris ca aceasta ar fi fost supusa interventiei chirurgicale. Confuzia a fost facuta din pricina numelor asemanatoare ale celor doua indragite interprete. "Chiar m-a sunat o prietena sa ma intrebe daca sunt bine. Eu, Slava Domnului, nu am nimic. N-am fost in spital si nici nu vreau", ne-a declarat Nico, in prezent preocupata de noul album care urmeaza sa iasa pe piata la sfarsitul lui octombrie: "Trei luni de zile am umblat peste tot. Acum ma voi inchide in studioul meu de-acasa, pentru a finaliza al doilea album, pe care-l voi numi, cel mai probabil, «Sunt asa cum vrei», dupa piesa pe care am inregistrat-o cu Laurentiu Duta". In ceea ce priveste starea de sanatate a Nicolei, aceasta este buna, iar solista a fost externata chiar ieri. Spera sa se simta bine si capabila sa concerteze azi si maine, in Capitala si la Oradea. (Roxana I. Ancuta)

Andreea Balan isi cumpara pistol

Solista Andreea Balan tot n-a scapat de fanul sau isteric, Daniel Gavrila. In urma cu doua zile, Daniel a ajuns din nou la Sectia de Politie nr. 3 din Ploiesti, la sesizarea familie Balan: "Sta de o luna si ne pazeste intrarea blocului. Ne baga biletele de amor pe sub usa si ne injura, pe mine si pe sotia mea, cand ne vede. El nu intelege ca Andreea nu mai locuieste cu noi. Am facut reclamatie la politie, dar tacanitul tot in libertate se afla si dupa procesul ca a avut loc pe data de 1 iunie, cand a scapat doar cu o amenda", spune Sandel Balan. Adevarul este ca Daniel Gavrila a facut cam multe boacane: a ars usa Andreei Antonescu, amica Balancei, si a ranit cu un cutit un alt fan de-al Andreei Balan. De data aceasta, politistii au gasit asupra lui un cutit imens de bucatarie. La aflarea vestii, Andreea Balan a decis sa-si cumpere un pistol, ca sa-l tina la distanta pe amorezul nebun. (Simona Ecovoiu)

Pepe va canta la nunta lui Mihai Albu

Cel mai cautat designer de incaltaminte din tara al VIP-urilor, Mihai Albu, a hotarat sa renunte la burlacie. Iulia, aleasa inimii sale, va purta o rochie de mireasa din piele, o creatie a designerului Razvan Ciobanu, pe care o va asorta la o pereche de cizme facute chiar de viitorul ei sot. La petrecerea ce va avea loc pe data de 30 octombrie, la Palatul Snagov, si-au anuntat prezenta peste 300 de invitati, dintre care 50 sunt jurnalisti. Pepe si Loredana Groza vor sustine recitaluri. (Simona Ecovoiu)

Calin Goia (Voltaj) petrece concediul la Londra

Dana Nalbaru si Calin Goia pleaca in Anglia, la Londra, intr-o vacanta de opt zile. Este pentru prima data cand Dana viziteaza aceasta tara si este primul concediu pe care amorezii il petrec impreuna, dupa o perioada aglomerata, de doi ani. Cel mai nerabdator sa ajunga la destinatie este Calin, dornic sa faca mai repede cunostinta cu nepotelul sau, Joseph Calin Steward, in varsta de numai o luna. Joseph este fiul Monicai, sora mai mare a solistului trupei Voltaj, stabilita la Londra din 2000. Goia este un unchi iubitor si grijuliu, asa ca i-a cumparat micutului o multime de cadouri, de la incaltaminte pana la sepcute. "Nu am reusit sa gasesc sepci atat de mici, asa ca le va purta abia peste cateva luni", a spus Calin. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Cristina Darha (Uni-k) este ajutata de prietenul ei Bebe, cand e vorba de vreun incident pe scena. El are grija ca show-ul sa decurga bine. (C.M.)

George Pruteanu a anuntat ca si-a facut site: www.pruteanu.ro. Contine fabule scrise pe vremea lui Ceausescu, blesteme etc. (S.E.)

Catrinel Sandu isi petrecere vacanta la Milano. Ea locuieste la o prietena stabilita in Italia. (H.T.)
×
Subiecte în articol: antimonden