x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 13 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 13 octombrie 2004

13 Oct 2004   •   00:00

Ro-Mania s-a intalnit cu presedintele Chinei

Intorsi din China, unde au efectuat un turneu alaturi de Benone Sinulescu si trupa HO-RA, baietii de la Ro-Mania au ramas cu amintiri de neuitat. S-au fotografiat alaturi de presedintele Chinei, Hu Jintao, dupa care au poposit la un restaurant, unde au servit creier de maimuta. In alta ordine de idei, Ionut Voicu, boss-ul trupei etno, implineste astazi 30 de ani. (Simona Ecovoiu)

Fratele Alessandrei Stoicescu: un chirurg care prezinta stiri

Bogdan Stoicescu, fratele Alessandrei, este chirurg rezident la spitalul din Baia Mare. Profesia de medic nu l-a impiedicat sa viseze ca, intr-o buna zi, sa lucreze in televiziune. La sfarsitul saptamanii trecute, el a debutat la un post local in calitate de prezentator de stiri. "A fost o surpriza si pentru mine cand am auzit ca va fi si stirist. Am intrat in direct, inainte ca Bogdan sa inceapa sa prezinte stirile, pentru a-i ura multa bafta in noua profesie", povesteste emotionata Alessandra Stoicescu. Fratele vedetei Antenei 1 va fi in continuare chirurg, iar partea cu televiziunea va ramane pentru el un hobby. (Catalina Iancu)

Bolnava de meningita si "divortata"

Adriana Titieni, cea care prezinta alaturi de Cosmin Selesi Matinalul de la National TV, s-a trezit peste noapte… divortata. Lucru pe care nici ea, nici sotul ei nu l-au stiut pana n-au citit un ziar de scandal, care a indrugat verzi si uscate pe seama casniciei lor. "Am lipsit cateva zile din emisiune, pentru ca m-am imbolnavit de meningita. Am luat microbul din spital, unde m-am dus la un control de rutina, si mi s-au descoperit noduli pe corzile vocale. Acum sunt bine, iar pe aceea care a scris porcariile astea o ignor cu totul", declara Adriana. (Claudia Daboveanu)

Catrinel a botezat o fetita orfana

Urmand exemplul altor vedete, Catrinel Sandu (National TV) a botezat duminica, la Biserica "Sf. Vineri", o fetita blonda cu ochii albastri. Micuta orfana, in varsta de 2 ani si jumatate, ce se afla in ingrijirea unor vecini de-ai vedetei tv, s-a ales cu un prenume destul de lung, Catrinel Andra Cristina. Catrinel i-a cumparat din Italia hainute scumpe, iar familiei care o creste i-a donat cateva milioane de lei. Nasa a promis ca va face tot posibilul ca finuta ei sa nu duca lipsa de nimic. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Speriata ca ramane fara audienta, Mihaela Tatu a inceput sa planga live. Macar se incadreaza in genul telenovelistic! (D.C.)

Cand are timp liber, Calin Goia de la Voltaj joaca baschet, se duce la sala de fitness sau citeste o carte. (D.C.)

Daca ar fi politician, Dan Teodorescu de la Taxi ar starpi coruptia si spagile prin marirea salariilor. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden