x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 13 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 13 septembrie 2004

13 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  13 septembrie 2004

Bruma vrea masterat in Jurnalism

Desi are o vechime de sase ani in mass-media (trei ani la Antena 1 si alti trei la Realitatea TV), Carmen Bruma (foto) are un ambat: "Vreau neaparat sa am masteratul in Jurnalism. M-am inscris anul acesta, asa ca m-am pus din nou cu burta pe carte". In alta ordine de idei, despre Carmen se zvoneste ca a fost contactata de noul post tv, N 24, care i-a propus un job de prezentatoare. Brunetica nu vrea sa comenteze pe marginea acestui subiect, dar, stiti cum e, niciodata nu iese fum fara foc. Carmen Bruma si-ar dori si o emisiune tv despre viata fotbalistilor, dar pana atunci va ramane la catedra stirilor sportive. In legatura cu visul sau, acela de a inregistra o caseta video cu exercitii de fitness, e clar ca ea mai are de asteptat, deoarece inca nu a reusit sa stranga banii necesari. Cat priveste maritisul, se vede treaba ca intervievata noastra sufera de modestie: "Cine sa ma ia? Barbatii nu mai vor femei dragute si istete, ci doar pline de bani!". (Simona Ecovoiu)

O-Zone recucereste Europa

O-Zone continua promovarea agresiva a albumului "DiscO-Zone" (2003) in Europa. Cei trei moldoveni au intrat deja in topurile din Danemarca, Norvegia si Franta cu un al doilea hit, "Despre tine". Single-ul, lansat in Romania acum mai bine de un an, se bucura de simpatia europenilor, daca este sa ne ghidam dupa locurile fruntase pe care le ocupa in clasamentele muzicale. In acest moment, O-Zone se situeaza, cu "Dragostea din tei" si "Despre tine", in primele 10 cele mai ascultate piese in tarile mentionate. Urmatorul pas de promovare a albumului "DiscO-Zone" este un nou turneu european, care include Franta, Germania, Spania, Rusia si Belgia. (Dana Ciobanu)

Liviu (L.A.), cel mai tare din "parcare"

E clar ca lui Liviu din trupa L.A. i-au murit laudatorii, din moment ce singur se lauda ca ar fi: "Cel mai sexos barbat si al naibii de frumos". Cu toate astea, inca nu si-a gasit o femeie pe masura: "Daca voi intalni ceea ce caut, sigur ma voi insura cat de curand!". Pana una-alta, solistul isi va cumpara un catelus, care sa-i tina de urat. In privinta carierei muzicale, el a anuntat ca nu revine la manele. (Roxana I. Ancuta)

Berti Barbera se contrazice singur

Daca il privesti cu atentie pe asa-zisul muzician Berti Barbera, nu trebui sa fii un foarte fin psiholog ca sa-si dai seama ca este genul de om care isi da cu dreptu’n stangu’. De curand, "artistul" a participat la emisiunea Lianei Stanciu, spunand ca la Festivalul de la Mamaia au fost "aranjamente", insa a tinut sa precizeze ca el nu a participat la astfel de marlanii. Intrebarea logica este ce cauta un anonim ca Berti Barbera la un eveniment atat de important? (Horatiu Tudor)

Un nou videoclip Class

Anca Badiu, de la Class, s-a decis sa mearga la coafor cu intentia de a-si schimba look-ul. Astfel, pentru noul videoclip "Singura iubire", pe care trupa il va filma in cursul saptamanii viitoare, ea s-a decis sa adopte o imagine mult mai sexy. "Imi voi schimba un pic look-ul, culoarea parului meu nu va suferi schimbari majore, dar va fi mai deschisa decat nuanta pe care am avut-o", ne-a spus artista. De asemenea, Anca merge si la sala, dar sa nu intelegeti ca special pentru realizarea noului clip. "Imi place sa fac sport, alerg deseori, dar mai comod este sa merg la o sala de fitness", sustine ea. (Cristiana Mitroi)

PICANT

Dana Razboiu (TVR) a invatat foarte multe cantece de leagan. Aceasta, impreuna cu alte prietene, le canta copilasilor lor. (C.M.)

Dupa fiecare aparitie tv, Dan Helciug isi suna prietenii si le cere parerea. El uraste sa se spuna despre el ca e penibil. (S.E.)

Vali Craciunescu (Spitalul de Urgenta) e un sentimental. Cand pune ochii pe o tipa, o bombardeaza cu flori. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden