x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 14 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 14 octombrie 2004

14 Oct 2004   •   00:00

Eva s-ar bucura sa fie iar cheala

Un bun actor trebuie sa accepte sa faca sacrificii. Intr-o astfel de situatie s-a aflat Eva (pe numele ei real Paula Chirila), blonda sexy a emisiunii matinale "Canalul de stiri" si actrita la Teatrul National Targu Mures. Vara trecuta, pentru a obtine un rol intr-o tragedie greaca pusa in scena la Teatrul de Nord din Satu Mare, Paula a fost nevoita sa se tunda zero. "Intr-o dimineata, regizorul a venit la mine si mi-a spus ca trebuie sa raman fara pic de par. Am inghitit in sec si am cautat sa gasesc o solutie pentru a-mi ascunde parul. Am incercat mai multe peruci, dar parul meu lung si des ma dadea mereu de gol. Pana la urma, m-am lasat tunsa. Si, surprinzator, chiar mi-a placut si-mi statea bine", spune Paula. Evident ca o asemenea schimbare nu putea trece neobservata. Prietenii de la teatru ai ardelencei au fost de-a dreptul socati cand au vazut-o cu capul "bec", dar au laudat-o pentru curaj. "Daca mi se va mai ivi ocazia, as fi bucuroasa sa fiu iar cheala. M-am simtit mai bine ca oricand ca nu mai era nevoie sa merg la coafor. Aveam nevoie doar de un dus caldut dimineata si un prosop pufos", se amuza Paula. (Dana Ciobanu)

La 74 de ani, Sergiu Nicolaescu are 120 de cai

Regizorul Sergiu Nicolaescu, ajuns la venerabila varsta de 74 de ani, mai are o pasiune cel putin la fel de puternica si veche precum filmele: motoarele. Cum soselele nu au mai fost suficiente pentru artistul politician, acesta si-a pus in gand sa cucereasca, in viteza, apa marii. Pasul urmator: achizitionarea unui jet-ski Kawasaki 750, la 120 de cai putere, pe care l-a si testat, in aceasta vara, de cateva ori. Nervosul motor este adapostit peste iarna la 2 Mai, localitatea in care senatorul are o casa de vacanta. (Dana Ciobanu)

Traistariu va canta in limba georgiana

Solistul Mihai Traistariu (ex-Valahia), deja un rasfatat al premiilor internationale, va participa pe 23 noiembrie la Festivalul "Trandafirul de Aur", ce se va desfasura la Tbilisi, capitala Republicii Georgia. Conform regulamentului, Mihai va canta in limba georgiana o melodie din repertoriul acestei tari. Inainte de a urca pe scena festivalului - mentionam ca sunt puse la bataie premii de peste 5.000 de euro - Traistariu isi va lansa, pe data de 25 octombrie, primul sau CD solo, intitulat "Altceva", genul muzical abordat fiind R & B-pop. (Simona Ecovoiu)

Alpinistul Ticu Lacatusu, protejat de cruciulita sotiei

Renumitul alpinist Ticu Lacatusu, sotul Irinei Pacurariu (Romania 1), a plecat intr-o noua expeditie. Impreuna cu echipa, acesta va urca pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya. De aceasta data scopul este cucerirea unui varf dificil, neatins de altcineva pana in prezent, Janak, de 7.090 m, situat in extremitatea estica a Nepalului. Daca in alti ani si-a pus in rucsac poze cu sotia si fetita lor, Carina, in aceasta expeditie Ticu a dorit sa ia doar o cruciulita din aur, daruita de Irina. Cei doi soti se vor revedea abia pe data de 30 noiembrie. (Simona Ecovoiu)

PICANT

In sfarsit, artistii au un sediu pentru sindicat. Mihaela Mihai a anuntat si deschiderea site-ului www.artis.org.ro. (R.I.A.)

Pentru a satisface femeile, Catalin Maruta este gata sa faca aproape orice. Chiar si flotari si genuflexiuni in direct! (D.C.)

In copilarie, Dana Rogoz (Abramburica) voia sa fie stewardesa, ca sa calatoreasca, sa se imbrace elegant si sa vina acasa cu cadouri. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden