x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 14 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 14 septembrie 2004

14 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  14 septembrie 2004

Mihaela si-a amanat luna de miere

Mihaela Cernea (Class - foto) aproape ca si-a ratat luna de miere pe anul acesta. Este drept ca dupa nunta s-a retras impreuna cu sotul ei in Delta, unde au petrecut amandoi o saptamana, dar asta a fost tot. Planurile initiale erau de a vizita Insula Creta sau de a merge in Thailanda, insa concertele au curs lant si nu au mai apucat. "Orice excursie in strainatate se facea pentru minimum opt zile, iar noi nu am avut parte de atat timp liber pentru ca aveam si cate cinci concerte intr-un week-end. Cred ca nu o sa mai reusim anul acesta sa ne petrecem luna de miere. Vom vedea anul viitor ce destinatie alegem", spune Mihaela. Trupa Class pregateste un nou videoclip, pentru piesa "Singura iubire". Va fi ceva special, avand in vedere faptul ca filmarile au loc intr-o nava spatiala. Nu una veritabila, ci intr-un decor pe care l-au creat in aproape zece zile. Regizorul clipului este Dragos Buliga, iar membrii Class vor avea parte de niste costumatii de scena, cel putin la fel de ingenioase precum decorul in care filmeaza. (Roxana I. Ancuta)

Vedete sfatuite sa se calugareasca

La sfarsitul saptamanii trecute, grupurile Candy, Hora si solista Alina Sorescu au fost invitate de primarul localitatii Tandarei, Sava Vasile, sa concerteze cu ocazia sarbatorii Sfintei Cruci. Pana la ora spectacolului, Monica si Alina Sorescu s-au recules in Biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena", rugandu-se pentru sanatate si prosperitate. Preotul bisericii a fost foarte impresionat de smerenia celor doua fete, care in ciuda varstei fragede dau dovada de multa credinta. Mai mult, parintele vazand piosenia fetelor, le-a sfatuit sa se calugareasca pentru a scapa de ispitele care le dau tarcoale la tot pasul. Poate acest gand va fi pus in practica o data cu inaintarea in varsta... Spectacolul s-a bucurat de un grandios foc de artificii, pus la dispozitie de sponsorii locali. (Horatiu Tudor)

Fuego pleaca in turneu

Fuego isi va relua activitatile legate de cariera sa muzicala. Casa de discuri RBA ne-a informat ca Paul Surugiu "va pleca in octombrie, pentru aproximativ trei saptamani intr-un turneu in trei tari din Europa. Artistul va vizita prin urmare Kuweit, Italia si Germania, unde va sustine o serie de concerte pentru romanii stabiliti acolo si pentru bastinasi". Problema cu care se va confrunta Fuego este urmatoarea: daca va cauta Kuweitul prin Europa, cu siguranta nu-l va gasi. Caci tara amintita se afla in Asia. Alaturi de el vor mai fi si alti artisti romani: Laura Stoica, Daniela Condurache si Elisabeta Turcu. Sa speram ca acestia nu-l vor lasa sa caute precum orbul Braila. (Catalina Iancu)

Olimpia Panciu reintra in circuitul artistic romanesc

Interpreta Olimpia Panciu a fost o adevarata atractie pentru producatorii emisiunilor tv din perioada comunismului. Casatorita cu renumitul compozitor si interpret Mircea Romcescu, destinul a facut in asa fel incat cei doi sa-si uneasca destinele pe 20 noiembrie 1986, in aceeasi zi cand fratele sau, Adrian Romcescu, s-a insurat cu Ghitte. In varsta de 51 de ani, frumoasa Olimpia Panciu vrea sa reintre in circuitul muzical autohton, dupa o absenta de 15 ani. Olimpia si Mircea vor lansa in cel mai scurt timp posibil albumul "Numai impreuna", care va cuprinde 18 piese dintre care doua in limba engleza. Singura melodie interpretata in duet este cea care da titlul albumului. De precizat ca Olimpia Panciu este mai mare cu patru ani decat sotul ei. (Horatiu Tudor)

Picant

Sanda Ladosi a absolvit Facultatea de Drept. Bunica artistei chiar si-ar dori sa apeleze la serviciile ei, daca va avea nevoie. (C.M.)

Cristi Enache de la Directia 5 a venit, in week-end, la o lansare, fara iubita sa. Insa i-au fugit ochii dupa fetele prezente la eveniment. (C.I.)

Mutu nu mai vrea sa vorbeasca decat despre cariera. Fiindca ii e frica de faptul ca Mario, baiatul lui, va citi cand va fi mare ce-au scris ziarele despre tatal sau. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden