x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 15 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 15 octombrie 2004

15 Oct 2004   •   00:00

Banica jr. ravneste la diploma de impresar

Nu stim din ce motive Stefan Banica Jr. vrea sa devina si impresar cu acte in regula. Astfel ca, marti, interpretul a sustinut un examen complex in fata Comisiei pentru Atestare a Impresariatului Artistic din cadrul Ministerului Culturii. N-a vrut sa faca valva pe seama acestei optiuni si nici sa fie recunoscut de ceilalti 30 de candidati, motiv pentru care si-a tras o palarie neagra pe ochi. Dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, fiind abordat de colegii sai de "suferinta". S-o gandi, oare, sa renunte la serviciile lui Radu Groza, impresarul sau, care a strans bani frumosi de pe urma spectacolelor lui? (Simona Ecovoiu)

Nicola, curtata pentru o reclama

Daca va bate palma cu reprezentantii agentiei de publicitate care i-a propus un contract, inseamna ca Nicola va aparea in curand in prima ei reclama. Deocamdata este incerta treaba, dar pe cantareata ar tenta-o sa filmeze pentru un spot publicitar. Cu o singura doleanta: sa-i fie acceptate conditiile. "Ar trebui sa apar intr-o reclama facuta pentru un lant de magazine, dar sa vedem daca vom cadea de acord. Am muncit mult pentru numele asta si cred ca atunci cand au de-a face cu o persoana populara, nu ar trebui sa mai stea la discutii", spune Nicola.

In rest, solista pregateste un nou videoclip, care va aparea in aproximativ doua saptamani si se gandeste de-acum la petrecerea pe care o va organiza de ziua ei, pe 5 noiembrie. "Anul trecut, de ziua mea, mi-am invitat fanii intr-o discoteca. Anul acesta vreau sa fie ceva mai spectaculos. Mai am inca timp sa pun la punct detaliile." (Roxana I. Ancuta)

Laura Stoica, pe mana doctorilor kuweitieni

Fuego, Laura Stoica si Elisabeta Turcu s-au intors duminica dintr-un turneu efectuat in Kuweit. Culmea, ei au revenit in tara cu cate o pereche de ochelari de vedere: " Nu stiu ce ne-a venit sa ne facem un control oftalmologic si ne-am ales cu ochelari", spune Laura. Solista si-a mai cumparat si o rochie traditionala, pe care a purtat-o miercuri, la petrecerea organizata in Club Escape, cu ocazia zilei sale de nastere. Acolo a mai fost un sarbatorit, Ionut (Ro-Mania), care a implinit frumoasa varsta de 30 de ani. (Simona Ecovoiu)

Casa lui Daminescu a luat foc

Casa interpretului constantean Adrian Daminescu a fost cuprinsa de flacari, ieri dupa-amiaza, din cauza unui scurtcircuit la firul electric al unui radiator lasat nesupravegheat in priza. In incendiu au ars peste 3 metri patrati de parchet laminat si mai multe bunuri in valoare de 20 de milioane de lei. Daminescu a aflat de la vecini despre incident. Din fericire, in casa nu se afla nici o persoana in momentul in care a izbucnit focul.

PICANT

Tania Budi se intoarce in televiziune. Ea zice ca va modera o emisiune de divertisment, la alt post decat TVR. (A.V.)

Nico lanseaza un nou album. Singura piedica este lipsa sponsorilor interesati de proiectul ei. (A.V.)

In tinerete, Madalin Voicu iubea o tanara care avea o sora geamana. Ele se intalneau, pe rand, cu Madalin. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden