x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 16 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 16 octombrie 2004

16 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  16 octombrie 2004

Adi de la Akcent s-a ranit in tramvai

In ultimele zile, Adi Sana (foto), solistul trupei Akcent, a petrecut foarte mult timp in tramvai. Desi are un Jeep impunator, uite ca el a preferat sa apeleze la mijloacele de transport in comun. Fanii l-au asaltat, bilet a compostat, ce bine e sa fii muritor de rand! Insa, pentru ca nu s-a tinut de bara, la o curba, el s-a ales cu o julitura de toata frumusetea! "Nu stiu de ce oamenilor li se pare asa ciudat sa ma vada alaturi de ei. Am mers cu tramvaiul multi ani si ma descurc in Bucuresti fara probleme, cu orice mijloc de transport. A! Am compostat bilet, sa stiti!", a declarat Adi, fara sa dea importanta escapadei sale. Si acum sa v-o spunem p-aia dreapta! Adi Sana a facut toate acestea pentru a respecta scenariul noului videoclip al trupei, numit "Spune-mi!" si realizat de regizorul Marian Crisan. In acest clip, pe Sorin il veti vedea facand cascadorii cu masina lui, un Ford reconditionat, Marius va purta mereu o geanta neagra pe umar, in care tine o bata de baseball, iar Mihai va fi batut la bowling chiar de… iubita lui. (Simona Ecovoiu)

Miki pleaca in Tenerife cu iubit cu tot

Mai munceste omul ce mai munceste, dar isi mai ia si concediu. Pentru Miki, 2004 a fost un an incarcat, asa ca se gandeste la o vacanta pe masura, care sa includa si plaja in plina iarna. Planul pe care l-a facut alaturi de iubitul si impresarul ei, Razvan Constantinescu, suna simplu, dar bine: februarie 2005, Tenerife, 10 zile. De ce abia la anul? Pentru ca vin sarbatorile si multe concerte, iar februarie e o luna aproape moarta pentru artisti. De ce Tenerife? "Pentru ca e aproape singura zona din Europa unde iarna e ca vara", spune Razvan. Concediul le va usura buzunarele de cel putin 3.000 de euro. (Dana Ciobanu)

Fost cantaret Bliss regizeaza fetele din A.S.I.A.

Ex-componentul formatiei Bliss Ciprian Florea a renuntat la aparitiile pe scena, alaturi de fostii sai colegi, pentru a se ocupa de regia unor videoclipuri. Se pare ca tanarul este foarte talentat, intrucat mai multi artisti romani au apelat la serviciile sale. De curand, Ciprian a fost solicitat de trupa A.S.I.A. pentru a regiza videoclipul pentru piesa "Nu spune nu se poate". Sa speram ca, in acest domeniu, Ciprian va avea mai mult noroc decat a avut in calitate de cantaret. (Adrian Vaduva)

Carmen Moise a cumparat un autobuz din Malta

Carmen Moise, reporterul Antenei 1, a fost in saptamana de miere in Malta. Printre obiectele cu care Carmen si sotul ei, Dan, s-au intors acasa se numara si doua jucarii: un autobuz si o ratusca. Am luat intai autobuzul, apoi si ratusca, pentru ca, daca tinem cont de superstitii, primul nostru copil va fi o fetita. La cununia religioasa, lui Dan i s-a desprins cununia si i-a cazut in jurul gatului. Nuntasii ne-au spus ca asta este semn sigur ca primul urmas va fi o fata". (Dana Ciobanu)

Uni-k renunta la televiziune pentru a deveni sotie

Acum doua zile, Cristina Darha (Uni-k) a fost ceruta in casatorie de prietenul ei, Bebe. Cu aceasta ocazie, cantareata a renuntat la emisiunea de la National TV si se pregateste pentru nunta. "Imi este foarte greu sa renunt la emisiune. Dar faptul ca Bebe m-a cerut in casatorie ma face sa-mi schimb prioritatile in viata", spune Uni-k. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Jojo petrece cel putin o ora pe zi in fata oglinzii, iar o zi pe saptamana si-o dedica tratamentelor cosmetice de intretinere. (D.C.)

Serban Copot (Hiena din Animal X) crede ca pe piata muzicala actuala nu mai conteaza performantele vocale, ci piesa. (D.C.)

Emanuel si-a cheltuit primii bani castigati din muzica, la 15 ani, pe "cele mai cool haine care se gaseau pe vremea aceea". (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden