x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 18 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 18 septembrie 2004

18 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  18 septembrie 2004

Delia Matache canta despre sufletul ei

Frumoasa si nu mai putin talentata Delia Matache se pregateste sa-i dea gata, din nou, pe romani. De data aceasta cu noul videoclip filmat pentru piesa "Sufletul meu". Aparitia ei va fi mai mult decat surprinzatoare. De altfel, scenariul acestui clip nu are o poveste anume, el fiind doar de imagine. Ceea ce este mai mult decat suficient pentru admiratorii Deliei. Filmarile au avut loc intr-o vila veche, care in curand se va transforma intr-un hotel, si la clubul Bamboo. Cantecul este 100% reprezentativ pentru solista, deoarece atat versurile, cat si linia melodica ii apartin. Delia Matache tocmai s-a intors de la Venetia, unde a fost intr-o scurta vacanta alaturi de iubitul ei Sorin. Abia venita, se pare ca interpreta vrea sa-si faca iarasi bagajele pentru a pleca din tara. Tot cu prietenul, dar in interesul acestuia, care are de pus la punct un "business". (Roxana I. Ancuta)

Prezentare de moda pentru fanii fotbalistilor turci

Zina Dumitrescu va organiza duminica, 3 octombrie, o prezentare de moda adresata fanilor echipelor turcesti de fotbal Fenerbahce si Galatasaray. Evenimentul va avea loc la sala ronda a Hotelului Inter-Continental, unde va fi prezentata o colectie 2004-2005, care cuprinde rochii de seara si cocteil. Si de aceasta data, cunoscuta creatoare a apelat la manechine frumoase si cunoscute in moda romaneasca. Ana-Maria Chirila, miss Litoral, este doar una dintre multele fete pe care designerul Zina Dumitrescu a ales-o sa-i prezinte creatiile. (Cristiana Mitroi)

Vegas are probleme cu lesbienele

Nu e pentru prima oara cand interpreta Vegas este agasata de lesbiene. Dupa un incident petrecut in tramvai, in urma cu 12 ani, cand o doamna a trecut la pipaieli, Vegas a patit-o din nou, la un spectacol sustinut in provincie: "A venit la mine o tipa, despre care, inital, am crezut ca este doar o fana. Dar mi-a aflat si numarul de telefon si, de atunci, ma bombardeaza cu declaratiile de dragoste. Mi-a zis ca ma iubeste atat de mult incat e in stare sa se mute la Bucuresti, pentru a fi langa mine. I-am zis vreo doua si parca s-a mai potolit". Partenera de scena a lui Daniel Robu traieste in prezent o frumoasa poveste de dragoste cu un francez: "M-a abordat in Aeroportul Otopeni in urma cu trei luni. M-am indragostit de el la prima vedere", povesteste ea. (Simona Ecovoiu)

Ion Iliescu, prezent la concertul Directia 5 la Chicago

Dupa succesul repurtat in Ungaria in cadrul Festivalului Boglar din statiunea Balaton, grupul Directia 5 a primit invitatia de a efectua un turneu in cele mai importante orase din SUA. Astfel, Marian Ionescu & CO vor concerta astazi in Chicago la Festivalul Taste of Romania. Acest lucru este cu atat mai onorant, cu cat se va bucura de prezenta presedintelui Ion Iliescu. Periplul Directiei 5 nu se va opri aici, deoarece trupa va sustine recitaluri in Cleveland - la 24 septembrie, Detroit - 25-26 septembrie, New York - 1 octombrie, Philadelphia - 2 octombrie, Las Vegas etc. Aflati pentru prima oara in Statele Unite, turneul a fost pregatit cu multe luni inainte de promotorul trupei, Dan Maciuca, cel care a aranjat si concertul din Ungaria. (Horatiu Tudor)

Picant

Dana Deac zice despre ea ca nu este vedeta. Nu-i plac mondenitatile si nu frecventeaza locurile unde merg de obicei asa-zisele VIP-uri. Este un simplu ziarist. (C.M.)

Dana Savuica nu ar purta niciodata balerini sau opinci. Recunoaste ca sunt la moda, dar cu asa ceva nu s-ar incalta. (C.M.)

Mihaela Tatu a slabit in jur de 20 de kilograme. S-a indragostit sau pur si simplu a avut ambat, precum colega ei de trust Teo Trandafir? (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden