x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 19 iunie 2004

MONDEN/Suete - 19 iunie 2004

19 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  19 iunie 2004

Sora lui Mircea Badea a slabit 15 kg cu Realitatea TV

Nu mai este un secret pentru nimeni ca prezentatoarea emisiunii "Club VIP" de la Realitatea TV, Naty Badea (foto), este sora cunoscutului moderator tv Mircea Badea. Insa, in timp ce al ei frate s-a ingrasat la locul de munca, Naty a capatat o silueta de viespe, reusind sa dea jos cele 15 kilograme de care se tot plangea. Naty ne-a marturisit ca e, in sfarsit, la casa ei, dupa ce mai bine de un an a locuit cu chirie: "Tata mi-a cumparat un apartament situat in vecinatatea postului Realitatea TV, dar si o masina Renault Clio". Frumusica blonda a absolvit Facultatea de Limbi Straine, sectia italiana-latina, si a trait o scurta, dar mediatizata poveste de dragoste cu interpretul Florin Chilian. Acum insa inima ii bate pentru altcineva. Si, cum numele noului sau iubit nu este sonor, ea s-a decis sa-si tina ascunsa marea iubire. (Simona Ecovoiu)

Cesaria Evora a comandat somon si icre de Manciuria

Dupa cum iubitorii de muzica au luat la cunostinta, pe data de 28 iunie, celebra interpreta din Capul Verde va sustine un nou recital la Sala Palatului din Bucuresti. La concertul de anul trecut, artista a repurtat un succes fulminant. Echipa de manageri a solicitat organizatorilor din partea vedetei rezervarea unei mese la un restaurant din buricul Capitalei. Astfel, a fost ales localul Torega, care are specific portughez si unde se canta muzica fado. Din meniul Cesariei Evora nu vor lipsi somonul si icrele de Manciuria, solicitate in mod expres. (Horatiu Tudor)

Marius Batu interzis in Ungaria

Ducu Bertzi si Holograf au fost invitati de o comunitate de romani sa sustina un concert in Gyula, Ungaria. Numai ca, doar cu o zi inainte de concert, echipa lui Ducu a ramas fara un om: Marius Batu. Acesta nu a fost lasat sa treaca granita pe motiv ca are interdictie 4 ani sa mai intre pe teritoriul Ungariei. Politistii de frontiera sustin ca Batu ar fi incercat sa treaca frontiera fraudulos. De fapt, altcineva s-a folosit de identitatea artistului. (C.O.)

Elena Carstea s-ar mai marita de cinci ori

Fetitele Elenei Carstea nu se impaca deloc cu ideea de-a creste fara tata. Dupa cum spune interpreta, Sanda si Adriana i-au "comandat" un tatic. Ramane de vazut daca mama lor se va incumeta sa-si mai puna o data pirostriile. Se pare ca pe cele trei fete cucuiete nu le-a afectat prea tare faptul ca Ionut Laza a plecat din viata lor tot atat de repede pe cat a venit. Elena nu exclude posibilitatea de a mai incerca o data. Sau poate de mai multe ori. "Mai fac vreo patru-cinci casatorii, ca sa ma lamuresc cum sta treaba", a spus solista. La cat este ea de imprevizibila, nu stim daca a glumit sau a vorbit serios. (Catalina Iancu)

La lansare, fetele Cheeky au uitat versurile

Fetele Cheeky s-au facut de rusine la ultimul concert, se afirma in editia de ieri a tabloidului britanic The Mirror. Gemenele Gabriella si Monica Irimia ar fi trebuit sa cante "Cheeky Flamenco", ultimul lor single, intr-unul dintre cluburile londoneze. Dar... surpriza! Nici nu s-au suit bine pe scena, ca Monica a grait: "Ne cerem scuze, dar nu ne putem aminti versurile!". Penibil, nu-i asa? Mai ales ca toata seara cantaretele din Transilvania si-au laudat noua melodie. Ce reactie o fi avut mama lor, Margit, care le compune cantecele? (Dana Ciobanu)

Costin Marculescu se vinde la sticla

Dupa ce Adrian Enache a facut reclama la sampanie, iar Draga Olteanu-Matei, la vin, Costin Marculescu isi imprumuta imaginea unei bauturi. Astazi, in cadrul unei gale ce va avea loc la Circul Globus va fi lansata sampania "Bucium - Costin Marculescu", evenimentul fiind sarbatorit printr-un show la care vor participa Andra, Fuego, Aurel Moldoveanu, Gabriel Dorobantu, Alina Sorescu etc. Momentul "culminant" va fi cand lautarii Nelu Ploiesteanu’ si Cornelia Catanga il vor stropi pe actor cu sampanie din cap pana-n picioare ca la Formula 1. (Horatiu Tudor)

George de la Body & Soul iubeste un iepuras Playboy

Liderul trupei Body & Soul a devenit cam sceptic in privinta femeilor, dupa ce s-a despartit de Oana de la K-Pital. Dar soarta a facut ca in urma cu patru luni sa-i taie calea o alta blonda, mai exact un iepuras Playboy: "Am cunoscut-o pe Cristina pe platoul de filmare al emisiunii "Ciao, Darwin!". Eu ma ocup de coregrafia acestei productii, iar ea a participat la repetitii. A fost dragoste la prima vedere. Nu ma deranjeaza ca este iepuras Playboy. E o persoana speciala, pe care o iubesc la nebunie", declara el. In alta ordine de idei, joi, trupa Body & Soul si Selena au inregistrat videoclipul "El si Ea", ce va fi difuzat de posturile muzicale incepand de luni. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Daniela Gyorfi s-a saturat de toate barfele tesute pe seama ei. Asa ca nu o mai intereseaza ce zice gura pacatoasa a lumii. Ce mai conteaza atunci, daca e sau nu cu Liviu Guta. (H.T.)

Corina s-a saturat sa piarda timpul asteptand dupa taxiuri. Drept pentru care s-a hotarat sa-si cumpere o masina care sa reziste la gropile din Bucuresti. (D.C.) Corina s-a saturat sa piarda timpul asteptand dupa taxiuri. Drept pentru care s-a hotarat sa-si cumpere o masina care sa reziste la gropile din Bucuresti. (D.C.)

Pe Giulia de la Candy o atrag vestimentatiile in culori stridente. A dat iama in magazinul turcesc de la Mall, pentru a-si aranja garderoba. Ea zice ca hainele colorate o fac sa para mai matura. (R.I.A.)

Mihai Dovrovolski se lauda ca face sex in fiecare seara. Atunci cand are partenera, bineinteles. Oare ce face acum cand s-a despartit de Delia, iubita lui? Citeste cate-n luna si-n stele?! (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden