x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 19 mai 2004

MONDEN/Suete - 19 mai 2004

19 Mai 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  19 mai 2004

Gia se chinuie sa devina scriitoare

De mai bine de un an, de cand a aparut in peisajul muzicii romanesti, pe Gia o chinuie talentul, dar si... buburuza. Inca de la debut, cantareata care aduce ploaia a tot spus ca vrea sa scrie o carte de povesti pentru copii. Personajul ei preferat este o buburuza care vrea sa zboare spre inaltimi, dar este oprita de celilalti, care nu cred ca va reusi din cauza aripilor ei prea mici. Dorinta eroinei este insa atat de puternica, incat pana la urma reuseste sa zboare, spre uimirea tuturor. Aceasta este prima ei poveste, din care nu e greu sa iti dai seama ca „gargarita" este chiar ea. Prietenii apropiati spun ca solista ascunde un suflet de copil si ca in timpul liber interpreteaza la pian cantece pentru micuti. Daca n-ar fi repetitiile, concertele, emisiunile tv si lucrul la noul album, ar reusi, probabil, sa termine cartea pe care viseaza s-o scrie inca din adolescenta. Gia si-a acordat un termen-limita. Este hotarata sa bage „Buburuza" in tipar pana la sfarsitul anului. (Catalina Iancu)

Atentie, Pistol va prezenta o emisiune!

Despre manipulare, cu Roxana Ciuhulescu / Vita defileaza cu sotiile / O noua forma de protest Dupa ce a acceptat sa fie asistenta lui Andrei Gheorghe, Gina Pistol si-a vazut, in sfarsit, visul cu ochii. Vedeta Playboy va prezenta, in curand, o emisiune de divertisment la un post de televiziune de care nu s-a auzit mai nimic. Este vorba de Flux TV, care va emite, prin satelit, 72 de ore saptamanal, 40% dintre emisiuni fiind productii proprii. Se pare ca Gina s-a multumit cu un Flux in loc de o Antena, pentru a intra totusi in televiziune. „Mi-as fi dorit sa lucrez la Antena 1, dar cum nu mi s-a oferit o emisiune, am acceptat oferta celor de la Flux", a declarat viitoarea prezentatoare. Ramane de vazut daca Pistol va reusi sa le ajunga din urma pe vedetele de televiziune. (Simona Ecovoiu)

Monica, fosta Angels, este fata Elegance

In urma unei selectii dure, Costi Ionita a ales-o pe noua membra a trupei Elegance, cea care a inlocuit-o pe Sofia. Nu intelegem de ce a mai fost nevoie de casting, de vreme ce managerul Dr. Costi a ales o mai veche colaboratoare, Monica Ene, fosta componenta a trupelor Viva si Angels (Ingeri). Monica are 18 ani si nu are nimic impotriva sa cante manele. (Dana Ciobanu)

Vita de Vie isi aduna sotiile in videoclip

Dupa o perioada de timp in care fanii nu i-au vazut decat prin concerte, baietii de la Vita de Vie revin pe micul ecran cu un nou videoclip pentru piesa „Imi pasa". Extrem de personal, spre deosebire de ce au prezentat pana acum publicului, noul videoclip ii are ca personaje pricipale pe sotiile, copiii, prietenele si prietenii foarte apropiati ai celor de la Vita de Vie. (R.I.A.)

Roxana Ciuhulescu, profesoara de psihologie pentru o zi

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania a incercat, acum cateva zile, sa se impuna ca profesoara in fata unor elevi de clasa a X-a de la Liceul „Gheorghe Sincai". Inainte sa apara cu catalogul sub brat la ora de psihologie, „doamna profesoara" si-a pregatit lectia pe care urma s-o predea: „Manipularea". Roxana Ciuhulescu a simulat o campanie electorala si un scandal de presa, chiar in randul elevilor. Profesoara a fost apreciata, dar pe viitor nu se vede la catedra. De precizat ca vedeta Pro Motor este studenta la Facultatea de Pshihologie, anul IV. (Roxana I. Ancuta)

Huidu a aruncat cu gunoi in VIP

Ca o forma de protest vizavi de neadevarurile care s-au scris in numarul de ieri al revistei VIP, carcotasul Serban Huidu a aruncat in fata redatiei cu pricina o vidanja de gunoi. Huidu a ramas surprins cand a citit ca ar avea o amanta la Cluj. „Aceasta a fost o forma originala de a protesta fata de ziaristii intre ghilimele care scriu neadevaruri si nici nu verifica daca este sau nu real faptul relatat", a afirmat carcotasul. El nu are de gand sa dea publicatia in judecata, dar promite ca, daca se vor mai publica neadevaruri despre el, cum s-a intamplat de nenumarate ori, va gasi alte forme de protest „mai dureroase". (Cristina Ologeanu)

Picant

Vank, in frunte cu Cornel Ilie, a luat cu imprumut un Rotweiller pentru filmarile de la ultimul videoclip. Actorul patruped si-a facut treaba abia dupa ce a mancat jumatate de kilogram de pateuri cu branza. Curat chilipir! (D.A.)

Nebunatica Laura Andresan a declarat ca Adi Mutu e mediocru in pat si ca mai are nevoie de antrenament. Iar dintre Contra si Mutu il prefera pe Aliuta. Tot la pat. (S.E.)

Mai nou, Teo isi face reclama negativa. Ne-a bombardat cu tot felul de povesti din timpul scolii: „Am fost o loaza. Tare prost am invatat", a spus prezentatoarea. Oare acesta sa fie secretul succesului? (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden