x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 2 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 2 octombrie 2004

02 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  2 octombrie 2004

Directia 5, amendata la New York

Turneul Grupului Directia 5 in Statele Unite se afla in plina desfasurare. La sfarsitul lunii septembrie, formatia a concertat la Chicago, in prezenta a aproximativ 10.000 de spectatori. Iar la Detroit, Cristi Enache&Co. au adunat peste 4.000 de persoane. Chiar daca au fost tratati ca niste vedete, membrii formatiei fiind condusi la scena cu o limuzina, in timpul concertului a avut loc un incident semnificativ. Din cauza decibelilor, care au depasit limita admisa, politia americana a intervenit de trei ori pentru ca sunetul sa fie redus. Pentru ca atat managerul trupei, Dan Maciuca, cat si organizatorul turneului, Branco, nu au fost de acord, ultimul a fost amendat cu cateva mii de dolari, pe care i-a scos din portofelul propriu. Ca un ultim amanunt, sa spunem ca recordman absolut la autografe a fost Cristi Enache, nu de putine ori managerul Dan Maciuca fiind obligat sa suporte injuriile romancelor, deoarece il baga pe solist prea repede in masina. (Horatiu Tudor)

Sida Spataru: "Sotul meu n-ar fi meritat o brosura!"

Ieri, la Magazinul Muzica, intr-o atmosfera sufocanta, George Mihalache a "lansat" o carte despre Dan Spataru. Termenul de carte este o impietate adusa nobilei bresle a scriitorilor, deoarece volumul este, de fapt, o brosura mazgalita de respectivul Mihalache. Cele aproximativ 60 de pagini sunt umplute cu fotografii trase la xerox si amintiri ale asa-zisului despre alte vedete. Autorul a ignorat-o pe sotia lui Dan Spataru, prezenta la "eveniment". Sida Spataru a declarat in fata camerelor de luat vederi: "Sotul meu n-ar fi meritat o astfel de brosura". (Horatiu Tudor)

Videoclip cu capete de porci congelate

Trupa Sensor a filmat, timp de doua zile, videoclipul "Help Youself", in regia vestitului Tudor Giurgiu. Cum trupa cu pricina se doreste a fi nonconformista si scenariul clipului a fost pe masura. Laura, componenta formatiei, a trebuit sa stea timp de cinci ore, cat s-au tras dublele, legata la ochi. S-au folosit si patru capete de porci congelate, ce au fost tinute, pe parcursul acestor zile, mai mult in frigiderul aflat pe platoul de filmare. (Simona Ecovoiu) Andreea Balan a lipsit in prima zi de scoala Andreea se afla intr-un turneu in Germania, asa ca n-a ajuns la Facultatea de Jurnalistica ieri, in prima zi de scoala. Ea ar trebui sa revina la 15 octombrie, dar cum o asteapta numeroase alte contracte, se va urca in avion cu trei zile mai devreme. Ca sa nu mai cheltuiasca o avere pe convorbirile telefonice cu parintii, ea pastreaza legatura cu ei prin SMS-uri. Solista i-a zapacit pe nemti, in discoteci, cu melodia "Nopti de vara", pe care o interpreteaza in engleza. (Simona Ecovoiu)

Raluca face scoala de soferi

Bambina blonda, adica Raluca, s-a hotarat sa faca scoala de soferi. Nu i-a fost prea greu, fiindca tatal ei a invatat-o deja sa conduca. Solista si-a luat inima-n dinti si s-a instalat la volan. Desi are doar 12 ore la activ, Ralu zice ca se descurca binisor. In prima zi a avut emotii, pana s-a acomodat cu stilul agresiv al soferilor experimentati. Raluca vrea sa-si cumpere un Tico. "Imi doresc o masina micuta, asa ca mine, pe care sa o pot parca mai usor". (Catalina Iancu)

Picant

Pavel Stratan este agasat de un fotomodel, tipa care tine mortis sa cante impreuna cu el. Interpretul n-a zis nici da, nici ba. (S.E.)

Laura Stone zice ca are un iubit elvetian, pe care l-a invatat sa spuna "palinca" si "sarmalute" in limba romana. (S.E.)

Se zvoneste ca Lucian Viziru s-a indragostit de Nicoleta de la Hi-Q. La urma urmei, pe cine ar deranja, caci amandoi sunt singurei. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden