x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 2 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 2 septembrie 2004

02 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  2 septembrie 2004

A picat examenul de conducere

Raluca Anastasiu a invatat toata vara pentru examenul de conducere. Din pacate, pe 25 august, cand a fost pusa in fata situatiei de a-si dovedi veleitatile de soferita, Raluca a dat-o in bara. " Sala am luat-o, dar la traseu m-a tinut un nene cam 25 de minute. De obicei, examenul dureaza 5-10 minute. Dar vineri o sa-mi depun dosarul si atunci voi afla cand dau urmatorul examen." Raluca astepta cu nerabdare sa conduca, mai ales ca abia si-a scos masina din service. In urma cu vreo luna de zile, prietenul ei a parcat autoturismul in fata unei cladiri, din care s-a despins o bucata de zid. Capota i-a fost facuta praf. "De la accident si pana acum masina a fost la reparat. Inca mai am de lucru la ea. Sper ca week-end-ul asta o sa fie gata. Sunt foarte mandra de mine, ca la examen am facut o parcare laterala perfecta. Greseli... nu foarte multe: am intrat in viraj cu a treia, in loc de a doua si nu am reusit sa ma inscriu pe banda pe care trebuia. Era cumplit de aglomerat..." (Roxana I. Ancuta)

Candy, invitata la o slujba religioasa

Cine ar fi crezut ca, in ciuda tineretii, cele patru componente ale grupului feminin Candy sunt extrem de credincioase. Aceasta latura a personalitatii lor li s-a dezvaluit in timp, in urma deselor recitaluri pe care le-au sustinut in Tandarei. Aici exista Biserica "Sfintii Voievozi", construita in 1839 si ctitorita de vornicul Filip Lens, un boier pios. Acum, de Inaltarea Sfintei Cruci, primarul urbei, Vasile Sava, le-a invitat pe fete sa asiste la aceasta ceremonie religioasa, dupa care le-a rezervat onoarea sa deschida spectacolul in balciul ce are loc in fiecare an, cu ocazia sarbatorii. (Horatiu Tudor)

Tatiana Stepa - suferinta surda a unui artist

Iubitorii muzicii folk au luat la cunostinta, cu siguranta, ca una dintre cele mai bune reprezentante ale genului, Tatiana Stepa, se lupta cu o boala necrutatoare. Demna, artista refuza sa vorbeasca despre suferinta sa. Tatiana Stepa tine sa multumeasca colectivului medical care o ajuta sa treaca peste aceste momente cumplite: dr. Florea Sandu, dr. Luminita Gyur si asistenta sefa Lelia Sandru de la Spitalul Caritas, dar si profesorilor dr. Ion Florea si Ivasceanu Angela, de la Spitalul Coltea. (Horatiu Tudor)

Blondy si primarul

Saptamana trecuta, la Fetesti a avut loc un Festival "Un bob de umor", la care au participat in recital Candy, Aurel Moldoveanu, Jean Paler, Nae Lazarescu si Vasile Muraru. Ultima seara a apartinut celor de la Blondy, care au avut parte de o primire generoasa din partea primarului din Fetesti, Radu Vacarus. Acesta i-a spus vulcanicei Andreea Banica ca daca s-ar intampla ca fetele sa candideze la functia de primar, el, Radu Vacarus, n-ar mai avea nici o sansa sa castige. (Horatiu Tudor)

Elevii lui Lazarov, la raport

Valeriu Lazarov i-a chemat pe elevii sai la raport. Prima a fost echipa de la "Din dragoste". Asadar, Mircea Radu s-a deplasat in Spania insotit de producatorul Simona Macovei. Cea mai numeroasa a fost delegatia de la "Ciao, Darwin!": Dan Negru, Ovidiu Cuncea, scenaristul, producatorul si regizorul de program. In urma cu doua saptamani a plecat Raluca Moianu. Andreea Marin a zburat chiar astazi spre Madrid. (Catalina Iancu)

PICANT

Mircea Radu era cat pe ce sa fie cotonogit cu un par de catre Nea Costel. Ar trebui sa primeasca si spor de rusine. (S.E.)

Pe Mircea Badea nu-l mai vrea nici un post tv. Zice ca traieste din realizarea de jocuri pe calculator, pentru copii. (S.E.)

Trupele Iris, Coma, Cargo si Partizan vor participa la Festivalul Stufstock, din 3-4 septembrie, de la Vama Veche. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden