x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 20 mai 2004

MONDEN/Suete - 20 mai 2004

20 Mai 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  20 mai 2004

Nico dorita mai mult de bulgari

Daca la festivalurile autohtone Nicoleta Matei nu s-a bucurat de aprecierea juriului, iata ca bulgarilor le-a rupt gura. Ea s-a intors de la Festivalul „DISCOVERY 2004", ce a avut loc la Varna, cu 5 premii (Premiul I la „interpretare" si la „Creatie", Premiul pentru „Cea mai buna prestatie artistica", Premiul „Special al presedintelui juriului", Gheorghi Hristov, si Premiul pentru „Cea mai buna orchestratie"). La Creatie, Nicoleta Matei a participat cu piesa compozitorului Cornel Fugaru intitulata „If you go away". Se pare ca Nico a avut mai multe sanse cu Fugaru decat cu sotul ei, care i-a compus piesa de la preselectia pentru Eurovision. Mentionam ca solista noastra a avut de infruntat in Bulgaria nu mai putin de 37 de concurenti din 19 tari: „Cred in semne. Cu o seara inainte de concurs am gasit, sub pat, un motan imens alb, care ii apartinea unei alte concurente. M-am chinuit 4 ore sa-l scot din camera de hotel. Albul este culoarea mea norocoasa. La concursuri ma imbrac in alb, iar dormitorul meu are mobila de aceeasi culoare", ne-a dezvaluit cantareata. (Simona Ecovoiu)

Indiggo se lauda Sandrei ca are mare succes in Romania

In speranta ca aceasta le va sprijini in cariera lor muzicala, fetele gemene de la Indiggo i-au scris celebrei cantarete Sandra Lauel (sotia lui Michael Cretu). „Draga Sandra, am vrea foarte, foarte mult sa colaboram cu tine. Suntem grupul Indiggo, adica gemenele de 20 de ani Gabriela si Mihaela. Dupa ce am avut mare succes in Romania, am lansat in Germania prima noastra piesa de circulatie europeana, "Hip Hop Jam". Dar am vrea sa colaboram cu tine si cu Michael Cretu, cu casa voastra de productie, pentru ca sunteti cu adevarat profesionisti. Toate cele bune, Indiggo." Acesta este mesajul cu care tinerele trase la Indiggo au crezut ca vor deschide usile celebritatii internationale. Nu stim daca Sandra le-a raspuns, dar stim sigur ca in Romania nu au avut „mare succes", asa cum fals si-au facut reclama. (Dana Ciobanu)

Pepe una zice, alta face

Saptamana trecuta a avut loc la Cluj un festival la care au participat Voltaj, Directia 5, Bere Gratis, De Luxe. Pe afise aparea si latin lover-ul Pepe. Acesta a semnat un contract cu organizatorii, fiind obligat sa onoreze invitatia cu cateva ore inaintea spectacolului. Numai ca lui Pepe i s-a urcat vedetismul la cap si, cu doar o zi pana la festival, a sunat sa se scuze ca nu poate veni la Cluj. Motivul a fost acela ca trebuie sa filmeze un videoclip. Daca a preferat sa se afle pe platoul de filmare, inseamna ca n-o duce deloc rau cu banii. Dar a ramas fara cuvant... (Horatiu Tudor)

Cyndi Lauper, la cutite cu un roman

Celebrul critic de moda american de origine romana Steven Cojocaru a reusit sa o scoata din pepeni de Cyndi Lauper. La un concert de binefacere, desfasurat in acest weekend in Los Angeles, Lauper l-a dojenit pe Cojocaru: „Tu esti tipul care ne face sa ne simtim prost in propria piele. Atunci de ce vrei sa faci parte din lumea noastra?". Drept raspuns, criticul i-a batut obrazul. „I s-a parut amuzanta critica lui Cyndi. Cantecul lui preferat e chiar "Girls just wanna have fun", al acestei cantarete", a comentat purtatorul lui de cuvant. Cojocaru, pana nu de mult editorialist al revistei People, isi scoate acum ghearele in emisiunile Today si Entertainment Tonight, produse de Paramount TV. (Dana Ciobanu)

Picant

Ducu Bertzi este rasfatat de taximetristi. Cand s-a intors de la Festivalul Studentesc de la Iasi, un sofer a refuzat sa-i ia banii. Iar anul trecut a calatorit gratis cu taxiul prin Cluj. Sa tot fii VIP! (C.O.)

Reporterul Christian Sabbagh de la „Politia in actiune" a schimbat cinci cameramani. Ei si-au dat demisia pentru ca le era frica de razbunarea infractorilor. (S.E.)

AnaMaria de la Demmo s-a dus la biblioteca! Nu de dragul cartilor, ci pentru filmarile unui videoclip. A muncit toata noaptea printre filozofi si oameni de stiinta. Se speram nu va avea cosmaruri! (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden